Horoscop: 9 ianuarie

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 07:12
8338 citiri
Horoscop: 9 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Lucrezi din greu pentru a ajunge in punctul in care iti doresti. Tocmai de aceea victoria va avea un gust si mai dulce. Vei discuta cu foarte multi oameni in drumul tau catre succes.

Varsator

Trebuie sa fii intelept si sa nu raspunzi cu aceeasi moneda cand cineva incearca sa te atraga intr-o zona care nu iti este confortabila. Este o zi buna pentru a-ti face noi prieteni.

Pesti

Emotiile ating un nivel inalt pentru ca astepti un raspuns de la o institutie a statului. Stai cu ochii pe o persoana care nu este de incredere.

Berbec

Te implici mereu in proiecte indraznete, nu foarte usor de terminat. Este o provocare pentru tine sa ajungi unde nimeni nu crede ca poti. Astazi va fi o astfel de situatie.

Taur

De obicei, nu amesteci viata sentimentala cu cea profesionala, dar acum esti nevoit pentru o colaborare cu un amic. Te gandesti serios la viitor si esti foarte hotarat in privinta a ceea ce urmeaza sa faci.

Gemeni

Esti destul de visator, dar acum te ciocnesti inca de la prima ora de realitate si esti nevoit sa dai dovada de maturitate. Situatia se va rezolva repede, iar seara te vei amuza gandindu-te la ce ti s-a intamplat.

Rac

Va fi o adevarata aventura pentru tine aceasta zi. Iti doresti mult sa reusesti ceva si o sa o faci, dar drumul nu va fi lipsit de hopuri si provocari nemaintalnite.

Leu

Comunici excelent cu oamenii din jur, mai ales cu cei de pe plan profesional. Te inconjori de persoane puternice, care nu se dau inapoi de la o lupta.

Fecioara

Nu esti o persoana prea vorbareata. In schimb, iti place sa asculti si sa inveti din ceea ce auzi. Astazi vei face o treaba foarte buna doar actionand cum au facut altii in astfel de cazuri.

Balanta

Urmeaza sa sustii o prezentare, un discurs sau sa dai un examen. Vei fi emotionat, dar si plin de curaj. Stii foarte clar ca urmatorul pas va fi facut cu brio.

Scorpion

Volumul de munca este mare, dar o faci cu drag, pentru ca echipa ta s-a intors din vacanta cu forte proaspete. Vei avea parte si de momente amuzante.

Sagetator

Discutiile cu superiorii te vor duce intr-un punct demult dorit. Esti multumit, dar si emotionat.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 9 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic