Horoscop : 9 mai 2014

Vineri, 09 Mai 2014, ora 07:01
2877 citiri
Horoscop : 9 mai 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Nu se intampla des sa castigi ceva cu munca putina, insa azi este cazul. Nu iti pune prea multe intrebari, ci bucura-te de ceea ce ti se ofera.

Gemeni

Dimineata o sa fii nevoit sa dai cateva explicatii pe care le datorezi cuiva de mai mult timp. Apoi afli ceva si o sa te entuziasmezi precum un copil cu o jucarie noua.

Rac

Eleganta si sarm. Acestea doua te vor caracteriza astazi. Pe unde mergi faci o impresie buna si multi vor fi cei care vor dori sa intre in vorba cu tine. Soarele isi face datoria si te pune in evidenta.

Leu

Va fi o zi excelenta pentru facut planuri noi si pus la punct unele mai vechi, dar care sunt pe punctul de a fi aplicate.

Fecioara

Descoperi un loc interesant in apropirea casei tale si astazi vrei sa il exploatezi. Ia cativa prieteni cu tine, pentru ca experienta trebuie impartasita cu cei dragi.

Balanta

Ziua nu incepe prea bine din cauza ca ai uitat de sedinta programata pentru amiaza. O sa alergi incontinuu pentru a te asigura ca nu o sa ai probleme.

Scorpion

Simti nevoia sa spui lucrurilor pe nume, insa trebuie sa ai grija la cuvintele folosite, pentru ca poti supara pe cineva, care nu stie cat de glumet esti.

Sagetator

Te afecteaza ceva ce se intampla cu o ruda si incerci sa o ajuti. Nu o sa te poti concentra la ceea ce se intampla in jurul tau la birou. Luna te va ajuta sa treci peste tot.

Capricorn

Evita efortul fizic si in acest fel te asiguri ca o sa fii in forma pentru a petrece putin timp in aer liber in zilele ce vin. O plimbare in parc sau o ora de sport se vor dovedi utile.

Varsator

Inveti sa fii mai atent la micile bucurii pe care ti le ofera viata si sa nu mai pui asa mult accent pe lucrurile materiale. E o lectie importanta.

Pesti

Iti faci prea multe griji pentru un apropiat, in timp ce el pare indiferent fata de ceea ce i se intampla. Detaseaza-te cat mai repede de acest om, pentru ca relatia cu el nu iti face bine. Marte te ajuta sa transezi lucrurile.

Berbec

Va fi o zi noroasa si la propriu, si la figurat. Castigi usor niste bani, iar partenerul de viata te anunta ca planurile pentru concediu sunt gata.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 9 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic