Horoscop: 9 mai 2017

Marti, 09 Mai 2017, ora 06:43
7859 citiri
Horoscop: 9 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Trebuie sa scapi de chestiunile din trecut care te apasa pe suflet. Doar facand acest lucru poti merge inainte cu capul ridicat si cu zambetul pe buze. Schimbarile din cariera - pe care le ai de multa vreme in cap - acum incep sa prinda roade. Ai grija la alimentatie si fa modificiarile necesare pentru a-ti intari sistemul imunitar.

Gemeni

Ai o idee clara despre cum ar trebui sa fie relatia ta, dar faptul ca nu este asa cum vrei te deranjeaza. Discuti cu partenerul de viata. Si el este de acord cu tine si va puneti de acord asupra unor schimbari pe care este timpul sa le faceti. Iei in calcul niste investitii.

Rac

Esti intr-o forma de zile mari. Ai facut ceva despre care toata lumea iti spunea ca nu are nicio sansa si te simti foarte mandru. In privinta vietii personale, daca exista o persoana pe care nu o mai vrei in preajma ta, fii direct si spune-i ceea ce simti. Seara se anunta o intalnire cu diversi colaboratori sau potentiali parteneri de afaceri carora o sa le castigi increderea cu un gest deosebit.

Leu

Este musai sa faci ceva pentru a reaprinde flacara intre tine si partener, pentru ca in ultima vreme ati fost acaparati de sarcinile zilnice si ati uitat sa va bucurati unul de celalalt. O sa bagi adanc mana in portofel in perioada urmatoare, dar nu ai cum sa eviti aceste cheltuieli. La locul de munca, fii putin egoist si gandeste-te si la binele tau.

Fecioara

Romantismul de care dai dovada o sa iti uimeasca partenerul. Nu iti cunostea aceasta latura si va fi impresionat de ceea ce pui la cale. Armonia revine in relatia cu familia, dupa o perioada in care v-ati cam enervat unii pe altii. Simteai ca esti blocat din punct de vedere financiar, dar marti vei primi o veste buna.

Balanta

Te simti putin abandonat de partenerul de viata din cauza ca acesta este foarte concentrat asupra muncii. Nu ii reprosa nimic, pentru ca trebuie sa isi faca treaba cat mai bine. Din contra, incurajeaza-l, pentru ca o sa vina si momentul in care va avea ochi doar pentru tine. Seara te vei confrunta cu o situatie ce o sa para grava la inceput. Trebuie sa iti pastrezi calmul si sa analizezi pe indelete fiecare informatie pe care o detii.

Scorpion

Relatia ta este cu un picior in Iad si cu unul in Rai. Cand va intelegeti perfect, cand sunteti cu bagajele la usa. Luati o pauza si spuneti-va unul altuia ofurile. Doar comunicand o sa descoperiti ceea ce v-a atras initial unul la altul.

Sagetator

Intotdeauana trebuie sa faci compromisuri pentru ca lucrurile sa mearga bine, dar acum vrei sa eviti o astfel de situatie. Nu vrei sa faci niciun pas in spate, ci doar sa mergi inainte linistit. Partenerul de viata iti face o surpriza prin care reaprinde flacara dintre voi doi.

Capricorn

Cel drag este preocupat de bunastarea voastra si iti face o propunere pe care nu o poti refuza. Vei ajunge prin locuri unde oamenii vor fi foarte incantati sa te vada. Vei fi salvarea lor. Inainte de a te implica intr-o noua afacere cantareste foarte bine argumentele pro si contra pe care le detii.

Varsator

Chiar daca te deranjeaza ceva la persoana iubita, nu o respinge, pentru ca urmarile vor fi deranjante. Gasesti o noua modalitate prin care sa combati stresul si o sa te simti foarte bine. Un gest al unui membru din familie te deranjeaza si o sa porti o discutie serioasa cu acesta.

Pesti

Ai o stare de spirit splendida. Nu te simti neloc limitat sau ingradit, ci liber sa faci absolut orice iti trece prin cap. De multa vreme nu ai simtit o asemenea libertate si ii incurajezi si pe altii sa procedeze la fel. Colegii vor sa imparti cu ei din succesul pe care tocmai il atingi.

Berbec

Cineva din grupul de prieteni se simte respins si ii vor fi ranite sentimentele. Invita-l in oras sau macar explica-i ca nu este cazul sa-si faca griji. In materie de afaceri sau cariera nu este un moment bun sa incepi nimic. Nu te enerva, pentru ca nu vei rezolva nimic in acest fel, trebuie sa fii calm.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 9 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic