Horoscop: 9 martie 2015

Luni, 09 Martie 2015, ora 07:20
4384 citiri
Horoscop: 9 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Incepi saptamana cu dreptul, pentru ca un coleg are o surpriza. Poate fi vorba despre un mic cadou sau o simpla floare care iti va aduce zambetul pe buze.

Berbec

Lipsa timpului liber incepe sa isi spuna cuvantul. Te-ai concentrat foarte mult pe job si nu ti-ai mai lasat cateva clipe pentru odihna. Nu incepi cu bine saptamana.

Taur

Esti foarte emotionat, pentru ca un prieten urmeaza sa treaca printr-un test de maturitate. Ii esti alaturi si fii atent, pentru ca ai si tu de invatat din experienta sa.

Gemeni

Scoti la iveala un talent ascuns si cunoscutii sunt fascinati de ceea ce poti face. Ai o metoda speciala pentru a face cu usurinta anumite lucruri care pentru altii sunt complicate.

Rac

Nu iti plange de mila ca esti obosit ca altii o duc si mai rau. Continuand sa te lamentezi ii vei deranja pe cei de langa tine care au motiv clar de disconfort.

Leu

Cineva face eforturi mari pentru a-ti intra in gratii, dar tu nici nu vrei sa auzi. Stii foarte clar care este drumul tau si nu vrei sa te abati de la el.

Fecioara

Nu poti convinge pe cineva ca ideea ta este cea mai buna si incepi o adevarata munca de convingere. Iti va lua cateva ore, dar cand o sa vezi ca ai ai reusit vei fi mai fericit ca niciodata.

Balanta

Apropiatii iti cunosc tabieturile si te lasa mereu in pace, dar intri in contact cu o persoana aparuta de curand in viata ta si da totul peste cap. Vei fi foarte agitat.

Scorpion

Se da o lupta intre astre in ceea ce priveste viata ta sentimentala, pentru ca nu mai esti sigur pe nimic. Banuiesti ca se intampla ceva si gandul iti zboara la aspecte negative, cand de fapt este fix pe dos.

Sagetator

Esti foarte motivat sa duci la bun sfarsit proiectul pe care l-ai inceput, asa ca muncesti la capacitate maxima. Adevarul este ca la sfarsit ti-ar prinde bine un mic concediu.

Capricorn

Incepi ziua cu multe flori si felicitari. Ai bifat o reusita importanta pe lista de realizari si toti cei care te cunosc vin sa te felicite.

Varsator

Pesimismul pune stapanire pe tine, iar un prieten bun vrea sa te scoata din aceasta stare, asa ca seara o sa iesi in oras. Pregateste-te pentru multa distractie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 9 martie, #horoscop 9 martie, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic