Horoscop: 9 martie 2016

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 07:14
4097 citiri
Horoscop: 9 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Semnezi un contract sau reusesti sa inchei un parteneriat pe care il vizai de multa vreme. Esti entuziasmat de ceea ce urmeaza, dar nu vrei sa dezvalui multe detalii, cel putin pentru inceput.

Berbec

Cineva din familie nu se simte prea bine si te ingrijoreaza acest aspect. Nu te poti concentra nici la munca foarte bine si preferi sa pleci mai devreme de la birou.

Taur

O schimbare minora in programul partenerului de viata pe tine te afecteaza foarte mult si esti nevoit sa faci niste drumuri care nu erau planificate.

Gemeni

Eclipsa solara te influenteaza destul de mult si o sa te simti destul de ametit astazi. Asta pana seara, cand se anunta o adevarata petrecere la tine acasa.

Rac

Esti foarte meticulos si nu trece nimic de tine fara sa fie atent analizat, mai ales daca este vorba despre acte oficiale. Nu trebuie sa te surprinda decizia unui amic de a veni in vizita.

Leu

Se anunta o revolutie astazi pentru tine. Consideri ca cineva ti-a facut o nedreptate si nu renunti pana cand lucrurile nu revin la normal sau nu vor evolua in favoarea ta.

Fecioara

Nu face promisiuni pe care stii ca nu le poti tine, mai ales daca este implicata si o persoana fata de care ai gresit in acest fel. Mai bine spune adevarul, prietenii apropiati vor aprecia.

Balanta

Intri in legatura cu o persoana pe care o consideri needucata si care nu are maniere. Incerci sa comunici cat mai putin cu acest om, dar prin prisma meseriei nu scapi de ea astazi.

Scorpion

Slujba iti ofera un avantaj pe care nu il au multe persoane din cercul tau de cunoscuti. Esti foarte fericit si seara se anunta a fi una cu adevarat deosebita.

Sagetator

Nu face planuri care sa includa oameni pe care nu i-ai intrebat daca sunt de acord cu ideile tale, pentru ca risti ca acestia sa se opuna si sa fii nevoit sa le schimbi.

Capricorn

Cineva te trezeste inca de la prima ora cu o veste de natura financiara. O asteptai de multa vreme si esti fericit de ceea ce urmeaza sa se intample.

Varsator

Performanta ta creste la locul de munca si asta se datoreaza faptului ca ai schimbat echipa sau chiar slujba. Ai o energie pozitiva, care iti ofera un impuls neobisnuit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 9 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016, #horoscop zilnic martie 2016 , #horoscop zilnic