Horoscop: 9 noiembrie 2017

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 06:45
6703 citiri
Horoscop: 9 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Nu te opri din drumul pe care ai pasit, pentru ca lucrurile evolueaza in favoarea ta. Nu ezita sa actionezi cu forta si incredere. Arata si altora cat de bine te simti.

Sagetator

Puterea ta vine astazi de la cineva din familie. Este o persoana care stie ce sa spuna si atunci cand este nevoie. Poti lasa pe cineva sa te conduca urmatoarele zile, deoarece ai nevoie sa fii putin ghidat.

Capricorn

In privinta dragostei, lucrurile vor deveni putin cam nebunesti pentru tine. Vrei sa iti faci un plan, sa calculezi fiecare pas. Uita de asta si lasa-te putin purtat de val.

Varsator

Acorda mai multa atentie interiorului tau. Ai probleme de comunicare cu partenerul de viata si trebuie sa rezolvi acest aspect inainte sa va indepartati prea mult.

Pesti

Dragostea evolueaza in favoarea ta. Ai o energie aparte, e ceva ce nu ai mai simtit de multa vreme, dar trebuie sa fii sincer si cu persoana care te face sa vibrezi in acest fel.

Berbec

Apare putina tensiune in ceea ce priveste dragostea. Vrei sa schimbi niste lucruri in relatia ta si te impui asa cum consideri tu ca e mai bine. Ar fi mai bine sa porti o negociere.

Taur

Iti asezi partenerul de viata pe un piedestal. Esti foarte mandru de ceva ce a facut si il vezi ca fiind perfect. Este o perioada perfecta pentru planul romantic.

Gemeni

Din punct de vedere amoros nu ai de ce sa te plangi absolut deloc. Comunicarea este cheia acestei zile. Pentru orice ai de facut trebuie sa te asezi la masa negocierilor.

Rac

Va fi o zi plina de stralucire. Ai reusit sa te detasezi de partea profesionala si sa fii mai atent la viata personala, mai ales in privinta relatiei cu partenerul de viata.

Leu

Este o zi in care ti se vor clarifica niste chestiuni interioare. Exista multa pasiune si dorinta de a face ceva, dar ceva te tine pe loc. Acum iti vei lamuri sentimentele si o sa apara multa lumina in viata ta. Se anunta emotii puternice.

Fecioara

Pregateste-te pentru o zi plina de activitati sociale. Vei purta multe conversatii placute si poate chiar vei semna niste acte importante. Seara nu ezita sa faci ceva pentru a te rasfata.

Balanta

Ai probleme in a gasi o modalitate prin care sa iti exprimi sentimentele. Stii ce simti pentru persoana din fata ta, dar cand trebuie sa o spui parca esti mut. Iti trebuie mai mult curaj, iar Pluto se va ocupa de asta.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 9 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic