Horoscop: 9 octombrie 2012

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 07:00
3618 citiri
Horoscop: 9 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

A venit momentul in care trebuie sa fii sincer cu tine insuti/insati si sa spui clar ceea ce iti doresti. Daca nu iti setezi in mod corect prioritatile, nu ai nicio sansa sa reusesti in viata.

Scorpion

Uneori iti propui obiective nerealiste fara sa te gandesti daca vei avea forta necesara sa faci totul. Ia totul mai usor pentru a nu claca inainte sa reusesti sa faci ceva.

Sagetator

Te indrepti cu pasi repezi catre un succes pe plan profesional. Nu te asteptai la asa ceva, insa iti place postura in care o sa fii pus.

Capricorn

Primesti raspunsul pe care il astepti de cateva saptamani. Din fericire, este ceva ce te ajuta in demersul inceput acum cateva luni.

Varsator

O sa ai parte de o surpriza in plan profesional. Seful iti ofera o mana de ajutor la care nu te asteptai. Nu il vedeai capabil de asa ceva.

Pesti

Ai cateva intrebari fara raspuns si din cauza asta cam toata ziua o sa fii pe ganduri. Nimeni nu se va intelege cu tine pentru ca te inchizi in lumea ta.

Berbec

Este ziua perfecta pentru a vorbi cu familia despre planurile de viitor. Pana acum toti erau ocupati cu cate ceva, dar azi te vor asculta si o sa puteti discuta in voie.

Taur

Ai grija la tot ce spui astazi pentru ca vorbele pot fi interpretate si cam toti tind sa o faca in dezavantajul tau. Cantareste bine raspunsul inainte de a-l da.

Gemeni

Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par. Este posibil sa ai parte de un mic conflict la locul de munca. Daca pentru ceilalti nu inseamna nimic, pentru tine este destul de important si te afecteaza.

Rac

Relatia personala devine din ce in ce mai complicata si trebuie sa vezi in ce directie te indrepti. Ti-ar prinde bine o discutie cu partenerul de viata pentru a afla cum stau lucrurile din punctul lor de vedere.

Leu

Ai inceput un proiect in care ti-ai pus multe sperante. Muncesti foarte mult ca sa iasa asa cum vrei si faci tot posibilul sa nu intampini piedici.

Fecioara

Inainte de a pune pe hartie toate ideile verifica daca nu cumva cineva a propus ceva asemenator. Risti sa fii acuzat ca iti plagiezi colegii. Fii foarte atent.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic