Horoscop: 9 octombrie 2013

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 07:24
3509 citiri
Horoscop: 9 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai o zi extrem de agitata si esti cu nervii la pamant. Ceea ce inseamna ca nu esti dispus la discutii lungi si care nu sunt constructive.

Scorpion

Esti foarte practic si transezi lucrurile logic. Rezolvi in cateva minute ceva ce altora le-a luat cateva ore. Datorita acestui fapt, seara o sa te poti intalni cu cativa prieteni.

Sagetator

Nu te-ai odihnit cum trebuie in ultima vreme si acest lucru incepe sa se simta. Ti-ar prinde bine o pauza. Cere ajutorul cuiva daca nu te descurci.

Capricorn

Faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. Au fost cateva zile in care nu te-ai putut ocupa de relatie asa cum trebuia, insa acum recuperezi.

Varsator

Una buna, alta rea. Asa va fi aceasta saptamana. Daca astazi primesti o veste buna, este posibil ca maine sa fii anuntat ca ai o datorie destul de mare.

Pesti

Depasesti problemele de sanatate care te-au adus in imposibilitatea de a finaliza ceva ce trebuia sa faci cu partenerul de viata.

Berbec

Intri intr-o polemica si o sa ajungi sa regreti. Cand vezi doi colegi care se cearta mai bine stai deoparte. Altfel, o sa ajungi tinta criticilor.

Taur

Astrele sunt favorabile astazi si aproape tot ceea ce faci are sanse mari de reusita. Totusi, nu te astepta sa castigi marele premiu la loto, seteaza-ti obiective realiste.

Gemeni

Intampini probleme de ordin financiar, iar salvarea vine de la o ruda. Pe viitor, incearca sa fii mai atent la ceea ce ai de platit si fa-o la timp.

Rac

Incapatanarea de care dai dovada iti aduce anumite avantaje. Detii un as in maneca, dar trebuie sa fii foarte sigur cand trebuie sa il folosesti.

Leu

Iti urmaresti interesul si nu faci nimic din ceea ce nu te pune in avantaj. Rezultatele se vor observa la sfarsitul saptamanii.

Fecioara

Pui accent pe viata profesionala, iar familia si relatia le lasi pe locul doi. Concentrandu-te acum asupra acestui lucru iti va fi bine pe toate planurile.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#horoscop 9 octombrie, #horoscop zilnic 9 octombrie, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic