Horoscop: 9 octombrie 2014

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 07:38
3890 citiri
Horoscop: 9 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Cuvantul tau are o valoare foarte mare. In mainile tale sta soarta a doi cunoscuti, asa ca analizeaza foarte bine datele inainte de a lua o decizie. Cei din jur te pretuiesc si au mare incredere in tine.

Scorpion

Se intampla ceva care te pune pe ganduri si faci niste modificari in viata sentimentala, iar asta o sa imbunatateasca relatia cu partenerul tau. Atmosfera de acasa te influenteaza si la birou.

Sagetator

Observi greseala unui cunoscut si esti pus intr-o situatie delicata. Te gandesti sa sesizezi pe cineva, dar pe de alta parte nu ai vrea sa ii faci probleme apropiatului tau. Gandeste-te la consecinte si abia apoi ia o decizie.

Capricorn

Relatia sentimentala ajunge la un alt nivel. Te-ai hotarat de multa vreme la acest lucru, dar nu simteai ca a venit momentul. Acum, totul a capatat o alta nuanta.

Varsator

Exista in jurul tau o persoana cu un comportament duplicitar si nu mai esti sigur la ce trebuie sa te astepti din partea sa. Daca iti face rau, indeparteaz-o pentru a evita situatiile neplacute. Seara se anunta a fi deosebita datorita celui drag.

Pesti

Planeta iubirii te bulverseaza. Gelozia pune stapanire pe tine si iti controlezi partenerul de viata pana la cel mai mic detaliu. Aceasta ipostaza va deveni deranjanta, asa ca ai grija cat timp te scalzi in aceste ape tulburi.

Berbec

Esti foarte tolerant astazi si ii uimesti pe cei de langa tine cu rabdarea de care dai dovada. Sedinta va fi una de vis, pentru ca primesti unda verde pentru un proiect important.

Taur

Prietenii au intentii bune pentru ce pun la punct, iar sfaturile primite sunt demne de a fi luate in seama, unele se vor dovedi a fi esentiale pentru a ajunge cu bine la destinatie dupa ce pleci la drum.

Gemeni

Cineva te trateaza cu raceala, dar nu intelegi de ce. Analizezi faptele din ultima vreme si tot nu gasesti o explicatie. Problema nu este la tine, asa ca te poti linisti.

Rac

Ai o dispozitie de zile mari. Ai foarte multa energie si parca ai fi un titirez. Adevarul este ca ai cam exagerat cu dulciurile si cafeaua si ti-ar prinde bine sa te linistesti putin.

Leu

Un amic este foarte aerian si incerci sa-l readuci cu picioarele pe pamant. O sa ai ceva de munca, dar pana la urma o sa reusesti. De asemenea, membrii mai tineri ai familiei au nevoie de tine.

Fecioara

Iesi usor in evidenta datorita reusitelor. Nu te astepta la aplauze, dar se vede privirea celorlalti ca apreciaza ceea ce faci. Continua pe aceeasi linie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 9 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic