Horoscop: 9 octombrie 2015

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 07:24
4033 citiri
Horoscop: 9 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Este un moment bun pentru o vacanta. Chiar daca vara s-a terminat, poti sa mergi in locuri interesante in care toamna pare cu totul altfel decat in zona ta.

Scorpion

Vei avea parte de putina dezamagire din partea unei rude. Ai avut incredere in ea si a profitat la maximum de bunele tale intentii. Este cazul sa te impui.

Sagetator

Consideri ca este o perioada buna pentru educatie si mai multa cultura in viata ta, asa ca participi la o expozitie sau la un workshop. O sa inveti lucruri foarte interesante.

Capricorn

Sa faci mereu acelasi lucru a devenit plictisitor, anost si simti nevoia unei schimbari. Solutia va veni de unde nu te astepti si o sa fii foarte incantat.

Varsator

Ai nevoie neaparat de odihna si nu vrei sa fii deranjat de nimeni. Se citeste pe chipul tau nevoia unei pauze, asa ca cei din jur, de la birou, te vor lasa in pace.

Pesti

Te simti mai bine singur. Nu ai nevoie de companie si vrei sa iti pui ordine in ganduri. Nu vrei sa auzi de telefon sau laptop, ci te gandesti sa pleci intr-un loc retras de lume.

Berbec

Raspunsul mult asteptat ajunge in aceasta dimineata, ceea ce o sa faca din aceasta zi una foarte speciala si iti ofera si un motiv bun de sarbatorit.

Taur

Incepi o noua poveste. Poate fi vorba despre ceva romantic sau un inceput in privinta unei schimbari de cariera. Pluto iti ofera puterea de care ai nevoie.

Gemeni

Casa dragostei intra in atentia astrelor. Vei primi multe complimente de la persoane de sex opus si unele vin tocmai de la oamenii de la care asteptai un semn.

Rac

Petreci mai mult timp cu familia si ajuti partenerul de viata sa treaca peste un hop. Ar fi o idee buna sa te ocupi si de ordinea in casa.

Leu

Ai noroc la bani. Cineva iti ofera o idee pe care o materializezi rapid, iar aceasta suma te poate ajuta sa devii partener intr-o noua afacere.

Fecioara

Revezi o persoana dupa o perioada indelungata si o sa stai ore in sir la povesti. Te umpli de energie pozitiva si iti promiti tie insuti ca nu vei mai rata astfel de momente.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 9 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic