Horoscop: 9 octombrie 2017

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 06:55
6889 citiri
Horoscop: 9 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Daca simti ca ceva nu este in regula cu directia in care te indrepti, intoarce-te si reanalizeaza-ti pasii. Nu inainta, daca nu esti linistit si nu simti ca trebuie sa continui.

Scorpion

O a doua sansa nu ti se ofera de multe ori in viata. Tu o ai acum si ar fi bine sa profiti de ea. Nu sta pe ganduri prea mult, pentru ca poti pierde acest tren.

Sagetator

Asculta-ti instinctul si actioneaza pe baza a ceea ce iti spune interiorul tau. Lasa putin deoparte calculele si discutiile inutile. Pur si simplu actioneaza.

Capricorn

Cunosti pe cineva foarte interesant in aceasta zi. Tu trebuie sa decizi in ce directie vrei sa evolueze lucrurile intre tine si aceasta persoana.

Varsator

Energia de care dai dovada astazi o sa te faca pe tine si pe cei din jur sa va simtiti excelent. In ultima vreme ai fost foarte concentrat si iti cam pierdusei zambetul.

Pesti

De o vreme in fiecare zi te trezesti cu o dorinta puternica in tine. Ceea ce iti doresti incepe sa capete contur. Singur trebuie sa faci ceva ce simti ca este important pentru tine.

Berbec

Ziua incepe foarte bine si sunt semne ca se va finaliza in acelasi fel, ba chiar mai bine, pentru ca vin prieteni dragi in vizita. Vei avea parte de momente care te vor umple de energie pozitiva.

Taur

Nu o sa ai timp nici sa respiri, pentru ca ai acceptat prea multe sarcini. Le vei rezolva si te vei simti mandru, dar vei fi epuizat. Seara ar trebui sa o rezervi pentru odihna.

Gemeni

Evita oamenii despre care stii ca au o atitudine negativista, pentru ca ai nevoie de mult optimism in viata in aceasta perioada. Stii de cine sa te feresti, trebuie doar sa o faci.

Rac

Esti in avantaj intr-o situatie de la birou. Fii atent la modul in care folosesti asul din maneca pentru ca poti agresa o persoana care are un cuvant de spus in aceasta situatie.

Leu

Daca esti prea prins cu treburile, anunta ca nu o sa ajungi la timp la intalnirea programata pentru seara. Altfel, vei incurca planurile cuiva.

Fecioara

Inceputul de saptamana vine cu vesti bune financiare. Primesti niste bani sau ti se promite ceva ce te va face sa te simti foarte bine. Deja stii ce o sa iti cumperi sau in ce o sa investesti.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 9 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic