Horoscop de Craciun: 25 decembrie 2017

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 19:14
687 citiri
Horoscop de Craciun: 25 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Participi la o reuniune la care toata lumea va impartasi planurile pentru perioada urmatoare si chiar pentru 2018. Unele idei vor fi inspirationale pentru tine si incepi sa te gandesti serios la ce trebuie sa schimbi si tu in viata ta.

Varsator

Inca de la prima ora o sa fii asaltat cu atentie si complimente. Te simti rasfatat si extraordinar de linistit. Daca ai putea, ai pune aceasta zi pe pauza, ca sa nu se termine niciodata.

Pesti

Cineva din familie exagereaza cu gesturile specifice perioadei si consideri ca te sufoca cu ceva. Stabilesti niste limite pentru a te asigura ca ziua se termina cu bine. O sa fii surprins seara.

Berbec

Nivelul de entuziasm este ridicat, chiar foarte ridicat. Petreci ziua in compania unor oameni cu adevarat speciali facand ceva ce o sa iti dea o stare de bine. Dispui de o suma ce te ajuta sa iti satisfaci o dorinta mai veche.

Taur

Dimineata te mobilizezi cu greu sa cobori din pat, dar apoi ai parte de o surpriza ce te face ca intreaga zi sa o petreci in pasi de dans. Energia acumulata astazi o sa iti ajunga fara probleme pana la sfarsitul anului.

Gemeni

Esti laudat de cineva si te simti ca un rege intr-un regat fermecat. Aceste cuvinte te vor ajuta sa continui cu drumul tau inceput de curand. Cineva apropiat, poate cel drag, te va impresiona cu un gest.

Rac

Asculta sfaturile cuiva si lasa deoparte incapatanarea. Negociaza daca vrei, dar nu refuza dialogul, pentru ca te privezi de niste informatii care te-ar putea ajuta. Pana la urma o sa iti dai seama cat de important este sa te bucuri de aceste momente speciale.

Leu

Iti petreci timpul liber facand ceva ce iti place. Iti indrepti atentia catre tine si catre ceea ce te face sa te simti bine. Intri in contact cu oameni care au jucat un rol important in viata ta.

Fecioara

Aceasta zi aduce multa bucurie in sufletul tau. Primesti ceva ce iti doreai, dar si cu banii stai foarte bine si, la randul tau, surprinzi pe cineva special.

Balanta

Adori sa fii placut de toata lumea, dar trebuie sa accepti ca nu este posibil si sa nu mai incerci sa ii multumesti mereu pe cei din jur, ci sa te bucuri mai mult si de ceea ce este bun pentru tine.

Scorpion

Dai dovada de mare intelepciune. Raspunzi cu un zambet tuturor care nu s-au trezit bine dispusi in aceasta zi si au tot timpul ceva de comentat. Vei fi un exemplu de urmat de toti ceilalti din jurul tau.

Sagetator

Nu sta prea mult in spatii deschise pentru ca risti sa racesti si sa ratezi un eveniment. Planurile pentru seara vor fi respectate cu strictete si se anunta multa voie buna si distractie.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#horoscop 25 decembrie, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic