Horoscop de Paste: 30 aprilie - 2 mai 2016

Luni, 02 Mai 2016, ora 08:44
8310 citiri
Horoscop de Paste: 30 aprilie - 2 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Mercur isi indreapta atentia catre partea financiara, ceea ce inseamna ca trebuie sa te astepti la o imbunatatire. In ultima parte a weekendului prelungit o sa fii mai mult pe drumuri, cel mai probabil in vizita la rude.

Gemeni

Pui in practica un plan care ti se pare de vis pentru aceasta perioada. Cunosti pana la cel mai mic detaliu programul pentru aceste zile si vrei sa il respecti intocmai. O sa fie nevoie de multa munca.

Rac

O reuniune pe care o astepti de multa vreme are loc acum si esti foarte fericit. Revezi oameni dragi cu care nu ai vorbit de mai mult timp si promiteti sa nu mai lasati sa treaca atat de mult timp pana la urmatoarea intalnire.

Leu

Nu te opresti din ceea ce ai de facut, chiar daca la usa iti bat musafirii. Este cunoscut faptul ca esti un om perseverent, dar zilele acestea ar trebui sa fii putin mai relaxat.

Fecioara

Pleci intr-o scurta vacanta si ai multe obiective turistice pe lista. Nu vrei sa ratezi nimic. Asta inseamna ca o sa fii epuizat saptamana urmatoare, dar efortul va merita.

Balanta

Fii mai atent la incheierea unor parteneriate sau in momentul in care semnezi un contract pentru ca ar putea exista unele clauze ascunse. In privinta relatiei cu familia se anunta unele imbunatatiri.

Scorpion

Pleci din oras pentru cateva zile si o sa te umpli cu energie pozitiva. La intoarcere, vei privi lucrurile cu alti ochi si o sa poti oferi inca o sansa unui proiect pe care il credeai ingropat.

Sagetator

Iti pierzi interesul pentru un hobby vechi, deoarece descoperi o noua pasiune care te atrage si mai mult. Este adevarat ca este mai costisitoare, dar merita sa faci un sacrificiu.

Capricorn

Socializezi foarte mult in aceasta perioada si o sa ajungi in locuri in care ai fost foarte rar in ultimii ani. Descoperi oameni cu povesti interesante de viata si de la care o sa ai ce sa inveti.

Varsator

Regreti ca nu ai acceptat varianta partenerului de viata pentru petrecerea acestei mici vacante. Nu mai ai ce sa schimbi, ci doar sa te asiguri ca alegerea ta este una la fel de buna.

Pesti

Trebuie sa fii atent la ceea ce spui zilele acestea, pentru ca oamenii sunt extrem de sensibili si pot interpreta gresit ceva ce pentru tine pare foarte simplu.

Berbec

Nu stai foarte bine din punct de vedere financiar, dar nici nu accepti sa faci tot ceea ce ai planuit pentru acest weekend prelungit. Gasesti o metoda prin care nici nu vei cheltui mult si o sa pui in aplicare si tot ceea ce ti-ai propus.

Horoscop realizat de Zaza

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#horoscop 30 aprilie, #horoscop 1 mai, #horoscop 2 mai, #Horoscop aprilie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic