Horoscop de weekend: 1-2 august 2015

Duminica, 02 August 2015, ora 06:54
5595 citiri
Horoscop de weekend: 1-2 august 2015
Foto: Ziare.com

Leu

Dupa o perioada agitata, in care nu ai reusit sa te odihnesti, urmeaza cateva zile relaxante. O sa ajungi intr-un loc nou, unde o sa te simti foarte bine datorita celor care te insotesc.

Fecioara

Cunosti oameni noi si iei parte la activitati recomandate de niste prieteni. Nu erai foarte incantat la inceput, dar acum te bucuri ca nu ai refuzat invitatia.

Balanta

Cineva te anunta ca planurile pentru acest weekend nu vor fi puse in practica din cauza unei probleme. Astfel, te trezesti ca nu ai nimic de facut, dar iei imediat decizia de a dormi cat poti de mult.

Scorpion

Consideri ca ai nevoie de mai multa satisfactie din punct de vedere personal si notezi pe hartie aspectele la care trebuie sa mai lucrezi. Ceva mai putin multumit va fi partenerul de viata, care considera ca ii reprosezi multe lucruri de care nu este raspunzator.

Sagetator

Ai facut o schimbare de look observata imediat de persoanele de sex opus. Complimentele vor fi multe, dar ai grija la modul in care le primesti, pentru a nu starni gelozia partenerului.

Capricorn

Ai o presimtire buna fata de ceea ce se intampla in aceste zile si din experienta, ai invatat ca instinctul tau te ghideaza pe drumuri bune si interesante.

Varsator

Neptun este responsabil pentru energia ta, iar planeta iubirii duce romantismul la cote la care nu a ajuns de o buna bucata de vreme. In aceste conditii, cadourile nu vor intarzia sa apara.

Pesti

Casa familiei este in prim plan in acest weekend, semn ca o sa petreci multa vreme cu cei dragi. O sa te intalnesti cu rude pe care nu le-ai vazut de multa vreme pentru ca locuiesc in afara tarii.

Berbec

Soarele are o surpriza pe plan familial, in sensul ca vizitele primite sunt tocmai pe placul tau. Se anunta doua zile pline de distractie. Ai grija sambata seara, pentru ca ai putea avea probleme din cauza oboselii.

Taur

Partea creativa o sa se dezvolte in perioada urmatoare datorita unei persoane specializata exact domeniul care te intereseaza. Inveti foarte multe lucruri de la ea.

Gemeni

Cineva te ia prin surprindere si te duce intr-o excursie de neuitat. Nu te poti plange de nimic. Absolut tot ce se intampla in aceste zile este pe placul tau si vor fi multe amintiri de povestit celor dragi.

Rac

Soarele iti influenteaza mult partea sentimentala facandu-te mai calm si ascultator, lucru ce va duce la reconciliere cu partenerul de viata. Discutiile din ultima vreme va indepartasera.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop 1 august, #horosop 2 august, #Horoscop august, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic