Horoscop de weekend: 1-2 iunie 2013

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 09:17
1671 citiri
Horoscop de weekend: 1-2 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Prima zi a lunii nu va fi pe placul tau. Aveai de gand sa faci ceva pe placul tau, insa esti nevoit sa renunti in favoarea a ceva ce vrea partenerul de viata. Fericirea lui iti ofera putina satisfactie.

Rac

Esti influentat de Marte si te pregatesti intens pentru a-i face o surpriza sotului/sotiei. Ai emotii, insa esti sigur ca totul o sa iasa bine. Duminica o sa fie o zi petrecuta in familie.

Leu

Te temeai ca nu o sa poti sa te desfasori cum iti doreai, insa in realitate este mult mai bine decat ti-ai inchipuit. Esti in culmea fericirii.

Fecioara

O sa iti scoti din sarite prietenii, pentru ca iti intra o idee in cap si nu iti mai iese. Totusi, acestia nu se supara, deoarece stiu ca uneori te porti copilareste.

Balanta

Din cauza vremii planurile tale nu pot fi puse in aplicare. Esti foarte suparat, iar asta se observa imediat. Drept pentru care amicii si partenerul de viata pun la punct ceva pentru a te scoate din starea aceasta.

Scorpion

Arunci venin in toate partile. Nu ai de gand lasi pe nimeni sa iti critice munca si spui ceva ce ii va pune pe toti la locul lor. Iti este greu sa faci asta, insa urmarile vor fi in avantajul tau.

Sagetator

Te implici intr-un joc periculos ce iti pare amuzant. S-ar putea ca la sfarsit cineva sa iasa sifonat si sa puna punct unei prietenii vechi de cativa ani.

Capricorn

O multime de treaba pentru acest weekend. Te gandeai ca o sa te plictisesti, insa nu va fi deloc asa, ci din contra. Se anunta cateva drumuri.

Varsator

Impartaseste cu prietenii momentele bune din viata si o sa fii si mai fericit. A avea pe cineva alaturi este la fel de important la bine ca si la greu.

Pesti

Ai posibilitatea de a discuta cu o persoana cu care in ultma vreme nu prea te-ai inteles. Puneti-va de acord asupra unei idei si o sa vezi ca viitorul suna bine.

Berbec

Se iveste ocazia unei colaborari ce iti poate aduce ceva banuti pe langa salariu. Nu refuza inainte sa afli toate detaliile. Poate fi ceva unic.

Taur

Te incomodeaza prezenta cuiva acolo unde mergi. Ai fi vrut sa fii doar tu si prietenii. Sambata o sa fii nevoit sa suporti situatia, insa duminica vei fi ceva mai relaxat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop de weekend, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic