Horoscop de weekend: 1-2 noiembrie 2014

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 09:25
4671 citiri
Horoscop de weekend: 1-2 noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Petreci mult timp interactionand cu o femeie pe care o admiri si o respecti foarte mult. Ai ce sa inveti de la ea si simti ca cele cateva ore in compania sa se numara printre cele mai satisfacatoare din viata ta.

Sagetator

Seteaza obiective clare si realiste si apoi pune-te pe treaba. Daca iti place ceea ce faci, atunci sigur o sa simti ca orele zboara si nici nu o sa iti dai seama cand o sa termini totul.

Capricorn

Daca in prima parte a weekendului o sa ai o multime de treaba si vei alerga toata ziua, duminica o sa te linistesti si stai mai mult acasa. Profita de asta si odihneste-te.

Varsator

Nu cumpara nimic in urmatoarele doua zile, pentru ca te afli sub influenta astrelor care te fac sa iei orice chiar daca nu ai nevoie. Daca nu ai grija, o sa faci ravagii in portofel.

Pesti

Pregateste-te pentru musafiri multi. Stiai ca unii prieteni vor sa vina in vizita, dar nu asteptai toata gasca. Nu prea ai timp sa te odihnesti, pentru ca vrei ca toti sa fie multumiti.

Berbec

Inchizi telefonul, nu pui mana pe laptop. Vrei sa fii singur si pleci intr-un loc in care stii ca nimeni nu te va deranja. Doresti sa iti incarci bateriile, pentru ca te asteapta o saptamana grea la birou.

Taur

Sambata o sa fii mai mult pe drumuri, dar duminica situatia va fi diferita. Rezolvi ceva ce tine de linistea casei tale, probabil un conflict cu un vecin sau o ruda.

Gemeni

Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa nu refuzi propunerile primite doar pentru ca nu crezi ca vei reusi sa duci sarcinile la bun sfarsit. Invinge pesimismul care a pus stapanire pe tine.

Rac

Nu iti doresti sa pleci de acasa, dar esti nevoit. Din fericire, rezolvi rapid totul si revii repede acasa, unde te cuibaresti in pat si acolo o sa ramai pentru restul weekendului.

Leu

Iti consolidezi relatia cu partenerul de viata. Faceti impreuna ceva ce va doreati de ceva vreme, iar activitatile de genul acesta va leaga si mai mult unul de altul. Cei care au copii trebuie sa le acorde mai multa atentie.

Fecioara

Cineva iti reproseaza un lucru si consideri ca ti se face o nedreptate. Nu lasi nimic neclarificat, drept pentru care sambata si duminica aduni dovezi pentru a-ti dovedi nevinovatia.

Balanta

Incerci sa atragi atentia in toate modurile posibile. Te-ai simtit ignorat in ultima vreme si acum faci cumva sa devii personaj principal in discutiile celorlalti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#horoscop 1 noiembrie, #horoscop 2 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic