Horoscop de weekend: 10-11 august 2013

Duminica, 11 August 2013, ora 08:02
2788 citiri
Horoscop de weekend: 10-11 august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

Ai o multime de treaba, insa vrei si sa mergi unde te-au invitat prietenii. Trebuie sa iti imparti weekendul in asa fel incat sa ai timp de toate.

Fecioara

Nu uita ca sambata trebuie sa mergi undeva cu partenerul de viata. O sa il superi rau daca nu te prezinti unde te asteapta. Duminica te vei relaxa.

Balanta

Astepti weekendul acesta de multa vreme. Are loc ceva important pentru familia ta si cel mai probabil o sa pleci din oras.

Scorpion

Fugi unde vezi cu ochii. Ai scapat de munca si de stres si vrei sa te relaxezi doua zile departe de orice ti-ar aminti de job.

Sagetator

Nu ai chef de nimeni, insa asta nu inseamna ca scapi de vizite. Partea buna este ca un prieten iti daruieste ceva ce iti doresti de multa vreme.

Capricorn

Primesti o veste excelenta weekendul acesta. Nu mai aveai nici cea mai mica speranta in legatura cu acest lucru, insa uite ca totul se aranjeaza in favoarea ta.

Varsator

Te deranjeaza insistenta unui cunoscut care iti cere, aproape impune, sa mergi undeva. Ai incercat sa ii spui in toate modurile posibile ca nu iti face placere, insa nu intelege.

Pesti

Ai uitat sa termini ceva ce ii promisesei sotului/sotiei. Pregateste-te de morala. Nu ai nicio sansa sa scapi. Daca iti dai seama inaintea lui/ei, profita de asta si apuca-te de treaba.

Berbec

Ai lasat ceva la voia intamplarii si, spre marea ta surprindere, totul se desfasoara in cel mai subtil mod posibil. Esti impresionat.

Taur

Descoperi ceva ce ti-ar putea aduce niste bani, insa doar daca pastrezi pentru tine informatiile si nu impartasesti cu nimeni asta.

Gemeni

Detii un as in maneca, insa nu este de ajuns. Important este sa stii cand sa te folosesti de el. Ar fi o idee buna sa te consulti cu cel drag.

Rac

Sunt multe persoane implicate in ceea ce faci tu astazi. Muncesti mult pentru ca totul sa se desfasoare fara incidente.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic