Horoscop de weekend: 10-11 octombrie 2015

Duminica, 11 Octombrie 2015, ora 09:30
5883 citiri
Horoscop de weekend: 10-11 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Esti foarte visator si faci planuri la care altii nici nu indraznesc sa se gandeasca. Vei fi luat prin surprindere de o persoana care iti face o vizita neprogramata.

Scorpion

Pentru tine conteaza foarte mult parerea celor din jur si in aceste doua zile incerci sa ii multumesti pe toti. Trebuie sa fii putin mai egoist si sa ai in vedere mai mult propriul avantaj.

Sagetator

In ciuda faptului ca esti obosit, ai o stare psihica excelenta si ii mobilizezi pe cei din familie sa mergeti intr-o excursie foarte interesanta. Este vorba despre un loc pe care l-ai descoperit din intamplare pe Internet.

Capricorn

Casa dragostei infloreste in aceste zile. Stai tot timpul cu partenerul de viata si luati parte la evenimente care va vor apropia si mai mult decat sunteti in prezent.

Varsator

Participi la un concurs si nu te poti concentra la nimic altceva. Cel drag are la fel de multe emotii si o sa va comportati diferit fata de cum faceti in mod normal.

Pesti

Temperamentul vulcanic iti da batai de cap in weekendul acesta. Afli ceva si nu poti sa te linistesti pana cand nu spui ceva. Ar fi mai bine sa pastrezi secretul cateva zile, pana te lamuresti care este adevarul.

Berbec

Gasesti sprijin acolo unde nu te astepti. De ceva vreme ai reluat legatura cu o persoana cu care nu ai vorbit cativa ani. Omul acesta poate sa devina foarte important pentru tine in viitor.

Taur

Este momentul sa pui pe hartie o schita pentru o noua afacere sau macar pentru o idee mai veche pe care vrei sa o materializezi. Astrele sunt foarte generoase cu nativii in taur in privinta finantelor.

Gemeni

Trebuie sa iti schimbi stilul de abordare a unor subiecte delicate. Vrei sa discuti cu cineva, dar este important sa stii cum sa o faci, pentru a nu jigni.

Rac

Nu lasa emotiile negative sa puna stapanire pe tine, pentru ca nu esti intr-o stare emotionala foarte buna si este posibil sa rabufnesti in fata unui om care nu merita o astfel de reactie.

Leu

Este o perioada foarte stresanta, deoarece ai de facut multe lucruri intr-un timp scurt. Opreste-te putin si fa-ti, mai intai, ordine in ganduri.

Fecioara

Incepi sa intelegi ceva, dupa un timp in care nu ai putut sa vezi totul foarte clar din cauza ca ai fost influentat de cineva rau intentionat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 10 octombrie, #horoscop 11 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic