Horoscop de weekend: 11-12 iulie 2015

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 08:47
6774 citiri
Horoscop de weekend: 11-12 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Treci printr-o perioada caracterizata de vitalitate crescuta, intuitie la cote inalte, sarm. Energia in exces te va scoate insa de pe directia aleasa. Pe masura ce-ti arati tie si celor din jur talentele si capacitatile, se contureaza un alt drum profesional.

Leu

Apare riscul unor complicatii in relatiile de la munca, unde e posibil sa ajungi, chiar daca este weekend. E posibil sa fii perceput ca arogant sau prea mandru.

Fecioara

Stii ca zilele viitoare vei avea parte de actiune, asa ca in weekend profiti de liniste. N-ai avut o perioada tocmai buna si simti nevoia sa te regasesti. Nu-ti pierde insa optimismul, vei reusi sa-ti duci la bun sfarsit planurile.

Balanta

Iata doua zile excelente sub toate aspectele. Desi e weekend, e momentul perfect sa pui bazele unei noi afaceri sau sa-ti faci planuri pe termen lung. Relatiile din familie sunt armonioase, dragostea pluteste in aer. Nu e un moment bun sa incerci activitati aventuroase, cum ar fi saritul cu parasuta sau escaladatul.

Scorpion

Ai prilejul sa fii original. N-ar strica sa faci un gest frumos pentru perechea ta. Daca esti femeie, pot aparea complicatii in relatia cu partenerul.

Sagetator

Stai foarte bine la capitolul comunicare si relatii, asa ca vei mai castiga cativa aliati. Se anunta intalniri de succes, negocieri reusite, calatorii, toate legate de sfera profesionala.

Capricorn

Situatia ta financiara incepe sa se imbunatateasca incet. Responsabilitatea de care dai dovada, calculele corecte, matematice, toate acestea duc la succes pe partea profesionala si iti maresc credibilitatea in ochii superiorilor si colegilor. Exista sanse si pentru o intalnire romantica, de seara, ce deschide perpectiva unei relatii serioase.

Varsator

Franchetea si tendinta de a vorbi deschis despre intentiile tale se vor intoarce impotriva ta, zadarnicindu-ti planurile. Cineva unelteste impotriva ta. Nu dispera, insa, orice problema are si o rezolvare.

Pesti

Stelele favorizeaza sectorul financiar, in cazul tau. Mergi inainte cu incredere si dinamism si vei lua deciziile potrivite. Mare grija, insa, dorinta de a cuceri totul in cale te poate impinge la actiuni riscante.

Berbec

Inca de dimineata esti obligat sa iei decizii importante, altfel vei fi coplesit peste zi. Pentru ca ai foarte multe de facut, prioritizeaza actiunile. Fii realist, altfel oboseala va duce la o cadere sau iti va complica relatia amoroasa.

Taur

Mare atentie la viata ta intima. E posibil ca detalii din viata ta intima sa devina publice. Daca ai avut o aventura extraconjugala, exista posibilitatea ca perechea ta sa afle de ea. Daca nu e cazul, te vei confrunta oricum cu gelozia partenerului si, eventual, limitarea libertatii.

Gemeni

Din cauza pozitiei nefavorabile a planetelor, ar trebui sa te astepti la greseli la munca sau erori in comunicare. Vei avea schimbari bruste de stare. Pot aparea conflicte la locul de munca sau cu partenerii de afaceri. O anumita naivitate care te caracterizeaza te impiedica sa vezi ca cineva actioneaza impotriva ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 11 iulie, #horoscop 12 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop weekend, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic