Horoscop de weekend: 11-12 noiembrie 2017

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 07:06
9575 citiri
Horoscop de weekend: 11-12 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

E posibil ca o persoana speciala din trecutul tau sa revina. Ai crescut si acum o privesti si primesti cu totul altfel. S-ar putea ca acest lucru sa duca la ceva important din punct de vedere romantic.

Sagetator

Doresti sa te dezvolti mai mult pe o latura pe care nu ai prea cultivat-o pana acum. Simti ca e momentul sa sapi adanc in interiorul tau si sa schimbi ceva. Se anunta doua o perioada in care vei fi foarte conectat cu tine insuti.

Capricorn

Obtii ceva ce te face sa te simti mai bine fata de ultimele zile. Pe latura romantica se anunta semne bune. Cineva apropiat, un prieten, ar putea sa depaseasca acest prag in curand.

Varsator

Uneori visezi ca ai putea sa fii un star si sa fii in lumina reflectoarelor. Poate nu vei ajunge cunoscut in toata lumea, dar in cercul de prieteni vei fi vedeta in urmatoarele zile.

Pesti

O carte sau o piesa de teatru te stimuleaza sa faci o schimbare in viata ta. Ai schimbat foarte mult directiile in ultima vreme, dar de acum incepi sa iti dai seama si sa accepti doar ceea ce vrei.

Berbec

Visezi cu ochii deschisi la ceva. Un apropiat incearca sa iti spuna un lucru, sa te ajute sa iti dai seama mai usor pe ce drum ar fi bine sa o apuci. Nu va reusi, pentru ca schimbarea trebuie sa vina din tine. O sa apara dorinta ta de a face altceva, trebuie doar sa ai rabdare.

Taur

Analizezi dintr-o perspectiva noua niste prieteni. Realizarile lor ti-au starnit admiratia. Incepi sa vezi o persoana cu totul si cu totul altfel, poate chiar romantic.

Gemeni

Nu iti poti tine in frau gandul. Incerci sa te concentrezi la ceva, dar ajungi sa visezi la ceea ce iti doresti. Iti trebuie mai mult curaj pentru a indrazni sa faci ceea ce simti. Lasa frica si fa ceea ce iti spune intuitia.

Rac

Te ocupi de ceva ce tine de arta sau cultura. Iei parte la activitati menite sa te invete, dar si sa te relaxeze in acelasi timp. Cunosti oameni foarte interesanti cu care ar fi bine sa pastrezi legatura.

Leu

Au loc niste schimbari spirituale si vrei sa explorezi o latura necunoscuta a ta. Activitatile de grup te-ar ajuta foarte mult in acest sens, asa ca inconjoara-te de oameni potriviti.

Fecioara

Esti foarte practic in aceste doua zile. Faci tot ce tine de tine pentru a invata, pentru a cunoaste mai multe. Evita superficialitatea. Nu incepe ceva doar pentru ca te plictisesti. Fii sigur ca este ceea ce iti doresti.

Balanta

Prietenii vin sa te ajute la ceva ce are legatura cu locuinta sau cu viata de familie. Ai evitat sa le ceri ajutorul, dar stiu cand ai nevoie de ei. Primesti niste vesti neasteptate despre bani.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#horoscop 11 noiembrie, #horoscop 12 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic