Horoscop de weekend : 11-12 octombrie 2014

Duminica, 12 Octombrie 2014, ora 08:49
4746 citiri
Horoscop de weekend : 11-12 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Un weekend destul de aglomerat judecand dupa promisiunile prietenilor care te anunta ca vin in vizita. La randul tau trebuie sa ajungi la cineva. De multa vreme intentionezi sa faci asta.

Scorpion

Exista multa pasiune in tine si acum iese la suprafata. Partenerul de viata trebuie sa se astepte la actiuni surprinzatoare din partea ta. Soarele te face unic in aceste zile.

Sagetator

Weekendul acesta planuiai sa pleci, dar intervine ceva ce te tine legat de casa. Renunti cu greu la programul stabilit acum ceva timp, dar nu ai alta posibilitate.

Capricorn

Faci tot ce vrei. Ti se da mana libera la program si pui pe lista doar activitati care te relaxeaza. Te inconjori de persoane dragi si te vei umple de energie.

Varsator

Stai departe de cei negativisti. Oamenii care nu vad deloc partea plina a paharului si care se plang mereu de ceea ce li se intampla atrag evenimentele rele, asa ca scapa de ei.

Pesti

Descoperi detalii interesante despre familia ta. O ruda mai in varsta are chef de povesti si iti spune istoricul tuturor. Ti se pare amuzant faptul ca unii nu sunt ceea ce pareau a fi.

Berbec

Incalci cateva reguli si o faci cu buna stiinta chiar daca risti sa fii penalizat. Procedezi astfel pentru ca te-ai saturat sa fii singurul care se supune mereu si nu este apreciat.

Taur

Esti foarte practic si pus pe fapte mari. Sambata rezolvi niste treburi casnice care isi asteptau randul, iar duminica este ziua destinata odihnei si relaxarii.

Gemeni

Te trezesti cu vizite neanuntate. Esti total nepregatit, dar dai dovada de multa pricepere si nimeni nu o sa isi dea seama ca, de fapt, tu voiai sa lenevesti in pat.

Rac

Ai multe intalniri programate si vizitezi multe locari. Te pregatesti de un eveniment important in familie si esti foarte agitat. Pluto iti va fi de mare ajutor.

Leu

Te imparti intre doua locuri in aceste doua zile. Te descurci perfect si nimeni nu va stii trucurile la care apelezi pentru a fi atat energic. Bifezi cateva reusite.

Fecioara

Vrei sa impresionezi si te-ai pregatit intens pentru cele doua zile libere. Intri in contact cu niste oameni pretentiosi si vrei sa te ridici la asteptarile lor. Vei reusi mult mai mult.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 11 octombrie, #horoscop 12 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic