Horoscop de weekend: 12-13 iunie 2010

Duminica, 13 Iunie 2010, ora 08:26
2073 citiri
Horoscop de weekend: 12-13 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Ai parte de cateva zile libere si ai chef sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum. Dai un telefon si prietenii se vor mobiliza pentru a fi alaturi de tine in actiunile pe care le vei initia. Nu esti genul care sa faca mereu acelasi lucru si in aceste zile o sa demonstrezi clar asta.

Rac

Ai rezolvat toate treburile in cursul saptamanii si acum astepti relaxarea din weekend. O sa dormi, sa faci ceea ce iti place si o sa te bucuri de o iesire in aer liber. Este posibil sa faci o calatorie.

Leu

Ti se propun noi sarcini si nu prea poti refuza. Aminteste-ti ca inca mai ai de rezolvat cateva proiecte. Viata personala evolueaza foarte bine si exista mari sanse sa ai parte de cate surprize placute, fie de la partenerul de viata, fie din partea familiei.

Fecioara

Familia incearca sa te faca sa te simti cat mai bine, iar partenerul de viata isi ia cateva zile libere pentru a se ocupa numai si numai de tine. Exista in jurul tau o persoana care comenteaza la orice, pana si la faptul ca cerul este albastru. Cel mai bine este sa iti vezi de treaba ta si sa nu bagi in seama pe nimeni. Daca o sa iei in seama aceste lucruri, risti sa te lasi atras intr-o situatie neplacuta.

Balanta

Esti foarte comunicativ si simti nevoia sa te inconjori de multe persoane. Se poate rezolva imediat. Organizeaza o iesire la iarba verde cu apropiatii tai si o sa ai parte de cateva momente de relaxare si de voie buna ce iti vor prinde foarte bine.

Scorpion

Viata sentimentala evolueaza mai bine decat te asteptai si acest lucru te face sa te simti perfect din punct de vedere psihic. Astfel, o sa ai parte de dispozitia necesara pentru a face fata si proiectelor obositoare de la birou.

Sagetator

Esti pus in fata unei schimbari si inca nu realizezi cat de buna este pentru tine. La inceput te sperie gandul ca trebuie sa modifici ceva in viata ta, insa pe termen lung o sa vezi ca este foarte bine.

Capricorn

Visezi, visezi si iar visezi. Partea buna este ca o mare parte din aceste vise se transforma in realitate, pentru ca tu faci tot posibilul pentru a se intampla acest lucru.

Varsator

Starea ta generala este una buna si acest lucru face ca viata sentimentala sa se indrepte in sfarsit catre un drum bun. Vei intalni o persoana ce va deveni foarte importanta pe viitor.

Pesti

In ultima vreme nu ai trecut printr-o perioada prea buna, insa acum totul incepe sa se schimbe. Atmosfera la locul de munca va fi mai buna si acest lucru este incurajator.

Berbec

Esti o persoana foarte meticuloasa si nu trece nimic de tine fara a fi controlat la sange, problema este ca in aceste zile nu te simti prea bine si lasi sa treaca totul pe langa tine fara niciun semn de intrebare. Simti nevoia de o pauza si o meriti, dar cel mai bine ar fi sa iti iei cateva zile libere de la munca, decat sa nu iti faci treaba buna.

Taur

Energia nu iti lipseste, iar acest lucru te va face sa ai chef cat mai mult de munca. De asemenea, o sa te ocupi mai mult si de treburile casnice, pe care le-ai cam neglijat in ultima vreme. Te vei intalni cu o persoana pe care nu ai vazut-o de mult timp si o sa iti faca mare placere aceasta reintalnire.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic