Horoscop de weekend: 13-14 august 2011

Duminica, 14 August 2011, ora 08:07
1772 citiri
Horoscop de weekend: 13-14 august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Weekendul asta va fi foarte plin de evenimente care te vor solicita la maximum. Totusi, incearca sa gasesti cateva momente in care sa te odihnesti pentru a nu te epuiza.

Fecioara

Daca te pregatesti sa pleci la drum, ai grija sa ai bani in plus la tine pentru ca este posibil sa apara o situatie in care vei avea nevoie de ei. Duminica vei primi un telefon pe care il astepti de mai mult timp.

Balanta

Ai avut parte de o dezamagire si weekendul acesta nu te vei gandi la nimic altceva. Vrei sa stai mai mult singur si sa iti analizezi viata. Abia in ultima zi libera incepi sa te simti mai bine si sa iesi in oras.

Scorpion

Ai mai mult timp liber si vrei sa profiti cat de mult poti de el. Esti dispus sa pleci undeva mai departe de locuinta ta si chiar asta o sa faci. Alaturi de prieteni sau familie vei petrece cateva momente placute.

Sagetator

Ai primit prea bine vestile care ti-au fost transmise in ultimele zile, insa nu poti schimba nimic si te conformezi. O sa faci ceea ce trebuie, cu riscul de a fi dezamagit de activitatea ta.

Capricorn

Urmeaza o perioada excelenta din punct de vedere sentimental. Lucrurile incep sa se aseze in favoarea ta, iar astrele prevad un eveniment notabil ce poate avea loc chiar in aceasta luna.

Varsator

Ceea ce ai aflat te-a multumit, insa ai grija pentru ca pe termen lung este posibil sa nu fie chiar atat de bine pe cat pare la prima vedere.

Pesti

Ai refuzat sa crezi ca ceva ce ti-a transmis o ruda este adevarat, insa acum realizezi ca exact asa se intampla totul. Trebuie sa iei atitudine pentru a evita o situatie neplacuta.

Berbec

Este cazul sa iti faci ordine in viata. Ai ajuns intr-un punct critic. Esti foarte stresat si nu mai suporti nimic si pe nimeni din jurul tau. Ia-ti cateva zile libere si o sa vezi ca va fi mult mai bine.

Taur

Nu esti incantat ca trebuie sa faci ceva pentru munca in timpul liber, insa te conformezi si realizezi totul foarte repede, astfel incat vei putea sa iei parte si la ceea ce aveai tu in planuri.

Gemeni

Grijile te ajung zilele acestea. Daca pana acum nu prea te ocupai de facturi si alte detalii de acest gen, acum a venit randul tau sa le achiti. Iti este greu la inceput, insa este un pas care te va face sa ai mai multa incredere in tine.

Rac

O discutie neplacuta pe care ai avut-o saptamana aceasta cu cineva te face sa te gandesti mai bine la prietenii pe care ii alegi. Realizezi ca unele persoane nu ar trebui sa faca parte din viata ta si incepi sa le indepartezi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic