Horoscop de weekend: 14-15 februarie 2015

Duminica, 15 Februarie 2015, ora 08:07
5616 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Nu iti este totul foarte clar in privinta relatiei personale. Trebuie sa lamuresti toate lucrurile care iti atrag atentia pentru a te asigura ca partenerul de viata nu isi ascunde adevaratele sentimente.

Pesti

Va fi un weekend care o sa te ameteasca. Ai momente in care esti extrem de agitat, dar si clipe in care lenevesti cateva ore in sir. O sa te odihnesti.

Berbec

Ai planificat de multa vreme acest weekend si pentru nimic in lume nu renunti la planurile tale. Partenerul de viata te sustine in tot ceea ce faci.

Taur

Trebuie sa te pui de acord cu cei din jur si sa actionati conform programului. Iti amintesti ca un prieten te-a ajutat atunci cand ai fost intr-o incurcatura si ii intorci favoarea.

Gemeni

Incearca ceva nou si indrazneste sa iti depasesti limitele. In ultima vreme intrasei intr-o perioada de monotonie si nimic nu iti mai aducea zambetul pe buze.

Rac

Devii brusc interesat de niste lucruri care pentru altii par excentrice. Cineva se uita ciudat la tine si consideri ofensator gestul sau, asa ca incepi o discutie pentru a-l lamuri.

Leu

Diplomatia te va ajuta sa treci cu bine peste niste hopuri aparute din cauza unui amic. Vei rezolva repede situatia si apoi o sa te poti concentra pe ceva mai de suflet.

Fecioara

Orice dialog ce parea relaxant si lipsit de importanta se poate transforma intr-o adevarata dezbatere. Vor fi implicati mai multi membri ai familiei.

Balanta

Cineva din trecutul tau revine in prezent si incearca sa te intoarca din drum. Trebuie sa fii ferm si sigur pe ceea ce crezi. Nu te lasa influentat.

Scorpion

Nu este cel mai bun weekend al tau, dar nici nu te poti plange. Trebuie sa te odihnesti mai mult, pentru ca saptamana viitoare o sa fii solicitat la nivel maxim.

Sagetator

Nu reusesti sa termini tot ceea ce iti propui weekendul acesta. Nu esti tu vinovat, ci o persoana din familie, poate unul dintre parinti, care vrea sa o insotesti in anumite locuri.

Capricorn

Esti foarte tacticos si atent la pasii facuti. Asta inseamna ca nimeni nu te poate prinde pe picior gresit. Ceva te face sa zambesti mai mult ca de obicei.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 14 februarie, #horoscop 15 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic