Horoscop de weekend: 14-15 martie 2015

Duminica, 15 Martie 2015, ora 08:05
5677 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Rudele te anunta ca vin in vizita in a doua parte a weekend-ului, iar in prima o sa faci curatenie si pui la punct totul pentru a face o impresie buna, avand in vedere ca este vorba despre familia partenerului de viata.

Berbec

O sa comunici foarte bine cu oamenii din jurul tau si va puneti de acord pentru a realiza ceva ce o sa ofere satisfactie intregului grup.

Taur

Esti impartit intre doua dorinte. Ai vrea sa te relaxezi si sa lenevesti in pat in cele doua zile libere, dar pe de alta parte intentionezi sa participi cu prietenii la o activitate distractiva. Daca iti imparti bine timpul, o sa poti face tot ce iti propui.

Gemeni

Simti lipsa unei persoane care este foarte departe de tine. Intr-o clipita te decizi sa pleci catre ea. Pui cateva haine in bagaje si esti gata de drum.

Rac

Te concentrezi pe rezolvarea unor mici probleme care nu te lasa sa dormi noaptea. Nu este ceva esential, dar nu iti place sa lasi lucrurile neterminate.

Leu

Nu iti pierde speranta, daca ceva nu iese din prima. Nu ceda, ci, din contra, munceste mai mult. Doar asta te asigura ca la sfarsit o sa ai parte de rezultatul la care speri.

Fecioara

Te pierzi printre documente si incerci sa le pui in ordine. Ai promis cuiva ca ii oferi o mana de ajutor, dar situatia te depaseste. Si tie ti-ar prinde bine sprijinul cuiva.

Balanta

Ai planuri mari cu prietenii. Esti hotarat sa te simti bine si o sa fii plin de energie, ceea ce o sa iti prinda foarte bine in saptamana care urmeaza.

Scorpion

Autocritica la care te supui nu face bine psihicului. Trebuie sa treci repede peste acest incident si sa te gandesti cum sa nu se mai repede.

Sagetator

Intampini dificultati in comunicarea cu cineva din familie. Nu te enerva, pentru ca nu este vorba de rea vointa, ci de o simpla neintelegere.

Capricorn

Urgentezi niste lucruri si in acest fel te asiguri ca o sa ai destul timp si pentru prieteni si familie, nu numai pentru ceva legat de viata profesionala.

Varsator

Cineva te critica, dar nu si-a ales bine persoana, pentru ca o sa te comporti precum o leoaica ce isi apara puiul. O sa ii oferi o lectie importanta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 14martie, #horoscop 15 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic