Horoscop de weekend: 14-15 noiembrie 2015

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 08:27
5949 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Fara lupta nu se obtine nici victorie. Tineti mine asta si veti fi biruitor in orice situatie, oricat ar fi de ciudata. Exista riscul unor dezamagiri minore, dar veti trece rapid peste ele. Veti izbandi folosindu-va cunostintele, sursele care va ofera informatii si legaturile pe care le-ati creat de-a lungul timpului.

Sagetator

Inainte de a purta un dialog din care cineva trebuie sa iasa castigator, stabiliti-va clar in minte care este miza. Interactiunea cu cei din jur promite sa fie una vocala, puternica, activa. Vor exista si atacuri rautacioase, care sa potoleasca adversarul.

Capricorn

Zile cu munca de rutina. Daca reusiti sa treceti cu bine peste ele, meritati un premiu (care va veni sub forma unui bonus, marire de salariu etc.). Va veti simti obosit si pentru o vizita la medic sau farmacie.

Varsator

Viata poate deveni brusc plina de evenimente. Desi aveti planuri pentru activitati din sfera relaxarii, veti avea parte si de actiune.

Pesti

Ce se intampla in viata dvs. e oarecum fluid, instabil. Exista risc de discutii in contradictoriu in familie. Se anunta schimbari de dispozitie, capricii. Daca aveti copii, casa se va transforma cand in camp de bataie, cand in scena desprinsa din basm.

Berbec

Daca ati planuit o excursie, asteptati-va la tot felul de evenimente si experiente. Tot ce e sub soare vi se poate intampla, pornind de la defectiuni ale mijlocului de transport pana la a va face un prieten nou adorabil.

Taur

Va trebui sa va folositi de toate capacitatile din sfera practicului pentru a putea profita de toate oportunitatile pe care viata vi le ofera. Ca sa nu va abateti de la drum, tineti-va de plan. E o perioada buna pentru achizitii.

Gemeni

Lumea nu se mai satura de voi. Toti va vor: si cei de care va place, si cei pe care nici nu aveti ochi sa-i vedeti. Din fericire, sunteti in masura sa va alegeti compania.

Rac

Atatea lucruri interesante par sa se intample in spatele dvs., incat mai ca va vine sa va intoarceti mereu. Nu uitati ca nu degeaba au ramas in spate!

Leu

In jurul vostru e plin de actiune si nu va vine sa stati deoparte. Veti participa la petreceri zgomotoase, intruniri de familie vesele. Nu uitati sa-i lasati si pe ceilalti sa vorbeasca.

Fecioara

Daca vreti sa va indepliniti mai repede telurile, va trebui sa interactionati cu oameni dintre cei mai diversi. Veti participa la o intrunire destul de tensionata. Va trebui, poate, sa va asumati rolul de critic.

Balanta

Interactiunea cu cei din jur se va dovedi in aceeasi masura interesanta si productiva, insa va va ocupa tot timpul. E o perioada in care vi se ofera oportunitati frumoase in educatie, calatorii, marketing.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 14 noiembrie, #horoscop 15 noiembrie, #horoscop weekend, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic