Horoscop de weekend: 14-15 septembrie 2019

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 07:06
10396 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 septembrie 2019

Fecioara

Chiar daca iti doresti odihna, liniste si pace, partenerul de viata sau cei de afaceri iti vor risipi toate acestea. Pe undeva este bine sa fii alaturi de ei si sa iti reconfigurezi pozitia in cadrul relatiilor.

Nemultumrile care te provoaca zilele acestea au legatura doar cu modul tau de a relationa cu lumea inconjuratoare. Asculta sfaturile celorlalti, bucura-te ca ti se fac reprosuri fata in fata si corecteaza-te acolo unde este cazul.

Balanta

Zilele acestea esti tentat sa-ti continui activitatea profesionala, lucru care nu se recomanda. Este adevarat ca ai multe si marunte de facut, insa energia vitala este la nivel minim. Organismul este obosit, existand posibilitatea sa se accentueze afectiunile vechi.

Odihneste-te, detaseaza-te de forfota de la serviciu si dormi mai mult. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Savureaza serile acestui weekend in compania celor dragi sau plimbandu-te in aer liber.

Scorpion

Ar fi minunat sa-ti aranjezi in aceste zile intalniri dansante sau participarea la activitati recreative, alaturi de cei dragi. Relatiile sentimentale sunt umbrite, deoarece esti atras mai mult de relatiile cu prietenii.

Faptul ca investesti putin timp si efort in relatiile cu persoana iubita sau in relatiile cu copiii te poate duce la instrainare si dezamagire. Fii prudent si acorda-le celor apropiati caldura si iubirea necesare. Pe de alta parte, sunt momente favorabile pentru a merge la un salon de masaj sau la o piscina.

Sagetator

Zilele weekendului sunt favorabile activitatilor gospodaresti si relatiilor cu cei dragi. Cu toate ca esti preocupat mai mult de cariera si de evenimentele mondene, totusi, indreapta-ti atentia si eforturile si spre casa si familie. Evita sa gasesti hibe membrilor familiei.

Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa rezolvi totul cu bine. Petrece serile acestor zile cu cei dragi la o sueta amuzanta sau mergi in vizita la rude. Depanatul amintirilor din copilarie ti-ar prinde bine.

Capricorn

Finalul acestei saptamani este favorabil drumetiilor si intalnirilor cu cei apropiati. Cu toate ca iti doresti sa te ocupi mai mult de sufletul si trupul tau, rezerva-ti momente si pentru cei dragi.

Ai putea, de exemplu, sa propui o miniexcursie la munte sau o iesire la un restaurant. Ceilalti te-ar putea refuza la inceput, dar apoi ti-ar multumi pentru asa ceva. Emotivitatea este la cote inalte, evita sa vorbesti prea mult.

Varsator

Se pare ca zilele acestea vrei sa iesi la cumparaturi. Spiritul tau jucaus si generos ar dori sa cumpere de toate, indiferent ca ai nevoie sau nu de acele lucruri. Insa undeva ascunsa bine este o frana zdravana. Fie ca ai bani putini disponibili, fie ca cei apropiati iti fac reprosuri ca esti prea putin chibzuit, apare cate ceva si iti taie cheful.

Totusi, sunt binevenite aceste obstacole, pentru ca veniturile tale sunt fluctuante, iar sprijinul material de la altii se lasa asteptat.

Pesti

Starile tale de spirit sunt fluctuante si putine lucruri iti intra in voie. Relaxeaza-te si lasa-i in pace pe ceilalti. Sunt momente favorabile pentru a merge la un tratament cosmetic, la o sedinta de masaj sau la o sala de exercitii fizice.

Este posibil sa fii invitat la reuniuni cu persoane importante. Evita vorba lunga si asculta cu atentie ce spun ceilalti. S-ar putea sa obtii informatii bune legate de domeniul profesional in care activezi sau in care iti doresti un loc de munca.

Berbec

In aceste zile, sufletul tau are nevoie de liniste, odihna si singuratate. Ar fi bine sa analizezi pe indelete evenimentele recente si sa iti modelezi planurile de viitor, in functie de cele necesare tie. Acorda mai multa atentie sanatatii si detaseaza-te de cotidian.

Intrigile din sfera profesionala iti creeaza stari de neliniste, insa depinde doar de tine sa le gestionezi in favoarea ta. Ar fi bine sa iti faci un program regulat de odihna, meditatii in locuri sfinte si drumetii in aer liber.

Taur

Zile bune pentru intalniri si dialoguri cu prietenii. Chiar daca vor aparea divergente de opinii, contraziceri sau provocari, tot vei reusi sa te bucuri intr-un anume fel de aceste persoane.

Totusi, exista in preajma ta si personaje de care ar trebui sa te debarasezi sau macar sa te distantezi. Pe de alta parte, din cand in cand, astrele iti reamintesc ca ai nevoie sa iti modifici perceptiile si atitudinea fata de prieteni si sustinatori.

Gemeni

Se intrezaresc intalniri cu sefi sau macar dialoguri cu acestia fie la telefon, fie printr-un mail. Neplacerile din sfera profesionala le poti ameliora, daca iti modelezi personalitatea si-ti controlezi reactiile vizavi de evenimentele si relatiile in care esti implicat.

Linisteste-te si ai mai multa grija de imaginea ta in ochii celorlalti. Un dialog sincer cu partenerul de viata te poate ajuta sa vezi lucrurile altfel si sa gasesti solutii viabile pentru toate.

Rac

La finalul acestei saptamani s-ar putea sa te gandesti la imbogatirea paletei tale educationale. Fie ca iti planifici cursuri de lunga durata, fie ca lecturezi carti valoroase, sufletul tau se va bucura de toate.

Relatiile cu persoanele straine sau cu cele care au calatorit mult in alte tari sunt favorizate si ar fi minunat daca ai lua legatura cu acestea pentru un schimb de informatii pe teme diverse. Petrece dupa-amiezele acestor zile in compania partenerului de viata sau a celor dragi.

Leu

Zilele weekendului iti aduc in atentie banii si bunurile administrate in comun cu altii. Temerile tale vizavi de capitolul financiar se pot accentua, insa ai incredere si rabdare ca vei reusi sa rezolvi totul cu bine.

Fie ca este vorba despre datorii sau despre investitii in spatiul domestic, membrii familiei nu te sustin cum ai dori. Fii prudent si rezuma-te la cheltuieli strict necesare. Prietenii iti pot deturna planurile financiare sau critica modul in care iti cheltuiesti veniturile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 14 septembrie, #horoscop 15 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic