Horoscop de weekend: 15-16 decembrie 2012

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 10:13
3282 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

O sa fie un weekend pe placul tau. Vei fi inconjurat de prieteni si de multi oameni de calitate pe care abia ii cunosti, dar de la care stii ca ai ce sa inveti si ii vrei in preajma ta.

Capricorn

Iti faci prea multe probleme in privinta a ceva ce nu ar trebui. Cel drag observa cat efort depui si va face ceva pentru a te scapa de acest stres inutil. Duminica o sa te linistesti.

Varsator

Pentru doua zile uiti de munca si profiti de clipele libere. Planuiesti o iesire cu cei dragi si alegeti un loc special petru toti. Chiar daca alegi sa stai acasa sa te uiti la un film, o sa fii fericit.

Pesti

Te-a ajuns oboseala, insa nu ai cale de scapare, pentru ca si in zilele libere o sa ai treaba. Este adevarat ca nu tine de slujba, insa este vorba de multa munca fizica.

Berbec

Nu duci lipsa de energie, ci de activitati pe care sa o consumi. Partenerul de viata vine cu o propunere ce te va face ca duminica seara sa visezi doar la un pat moale si calduros.

Taur

Te afli intr-un impas si ai nevoie de sprijinul prietenilor pentru a descoperi metoda prin care poti sa scapi. Se va face o reuniune pentru ca lucrurile sa intre pe un drum normal.

Gemeni

Daca nu ai probleme, le cauti. Erai atat de linistit pana cand ai vrut sa afli ceva despre un cunoscut si te-ai trezit in mijlocul unui conflict intre doi prieteni ce formeaza un cuplu.

Rac

Ai o presimtire si toata dimineata zilei de sambata o sa fii ingandurat. Simteai tu ceva, insa nu era de rau, ci de bine. Duminica o sa primesti vizita unor amici foarte dragi.

Leu

Te intalnesti cu cineva ce ar putea sa iti devina mentor in perioada urmatoare. Respecti foarte mult persoana respectiva si esti extrem de bucuros ca ti s-a ivit o astfel de ocazie.

Fecioara

Ti s-a spus ca trebuie sa faci ceva si te-ai conformat fara prea multe intrebari. Problema este ca lipsa ta de interes te baga intr-un bucluc. Va fi nevoie de interventia cuiva ca sa scapi. Altadata incearca sa afli despre ce este vorba inainte de a pune planul in aplicare.

Balanta

Detii unele informatii pentru care altii se lupta si te gandesti serios sa profiti putin de asta si sa iti vezi propriul interes. Nu te gandi la scenarii complicate, pentru ca e vorba despre ceva extrem de simplu. Partenerul nu vrea sa te urmeze undeva si ii promiti ceva inedit daca se incumeta sa te insoteasca.

Scorpion

Ca sa te asiguri ca tot ce faci in weekend va avea parte de rezultatul la care speri, roaga pe cineva sa iti dea o mana de ajutor. Doar asa o sa te poti bucura la final. Singur nu ai sanse de reusita.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic