Horoscop de weekend: 15-16 decembrie 2018

Duminica, 16 Decembrie 2018, ora 06:55
7071 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 decembrie 2018

Sagetator

Zilele weekend-ului sunt favorabile treburilor gospodaresti. Ocupa-te de curatenii generale, reparatii curente si planifica modificari de anvergura in spatiul locativ. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si foarte usor se poate face din tantar, armasar. Ai putea avea neplaceri cu cei dragi, din cauza prietenilor si faptului ca iti petreci mult timp cu acestia. Intr-adevar, esti foarte preocupat de altii si mai putin de cei apropiati, iar asta iti poate dauna serios.

Capricorn

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, fie la rude, fie la prieteni apropiati. Esti subiectiv in relatiile cu ceilalti si foarte usor poti cadea in plasa celor care vor sa profite de pe urma ta. Detaseaza-te de problemele altora si vorbeste cat mai putin. Traversam o perioada in care imaginea ta publica si pozitia sociala sunt supuse unor transformari majore si pe termen lung. Concentreaza-te doar pe treburile tale. Duminica ar fi bine sa stai acasa.

Varsator

Sambata sunt posibile cheltuieli pentru traiul zilnic, pentru calatorii in strainatate sau pentru cineva aflat departe de granitele tarii. Recomandabil este sa te rezumi la strictul necesar si sa eviti extravagantele si cumparaturile nefondate. Atentie ca energia vitala este fluctuanta si de aici si starile tale de spirit. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te suficient! Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri cu rudele si cu prietenii apropiati.

Pesti

Ai multa energie, insa cu greu ti-o poti canaliza. De aici apar tot felul de nemultumiri sufletesti mai mult sau mai putin fondate. Pe de o parte te nelinisteste capitolul financiar, deoarece atat veniturile tale, cat si cele ale partenerului de viata sunt fluctuante. Ai dori sa cheltuiesti mai mult, sa investesti sau sa faci credite, insa nu se recomanda. Rezuma-te la cheltuielile strict necesare si ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune.

Berbec

Sambata esti retras si fara chef. Este adevarat ca sufletul tau are nevoie de odihna si retragere din forfota cotidiana, de aceea asculta-ti vocea interioara si acorda-ti momente de singuratate. Ingrijeste-ti corespunzator sanatatea, pentru ca se pot accentua afectiunile vechi. Odihneste-te si ia mai mult contact cu natura. Duminica te vei simti mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu forte noi.

Taur

Zilele acestea vei fi inconjurat de prieteni. Cu toate ca esti foarte ocupat cu activitatea profesionala, va trebui sa-ti gasesti timp si pentru acestia. De retinut ca deocamdata ai in preajma ta doar falsi prieteni si falsi sustinatori. Evita sa-ti divulgi secretele si planurile de viitor. Se pot relua discutii mai vechi pe teme profesionale, in care ai fost implicat alaturi de actualii prieteni. Daca este vorba de organizatii, grupuri sau asociatii mari de oameni, ar fi bine sa faci cativa pasi inapoi.

Gemeni

S-ar putea sa fii invitat la evenimente cu multa lume. Intr-un fel sau altul, ochii si urechile celorlalti vor fi atintite asupra ta, de aceea fii prudent la felul cum te prezinti. Se pot isca discutii aprinse cu un sef sau cu persoanele cu autoritate si de aici sa-ti fie distorsionata imaginea publica. Rezuma-te la discutii usoare si evita sa-ti dai cu parerea. Duminca, prietenii iti vor fi prin preajma fie ca vrei, fie ca nu.

Rac

Sambata este potrivita pentru activitati culturale alaturi de cei dragi. Cu toate ca ai multe si marunte de facut acasa sau membrii familiei vor un alt program, cu putina organizare eficienta a activitatilor vei reusi sa impaci pe toata lumea. Poti primi vesti din strainatate care sa-ti dea de gandit. Concentreaza-te doar pe lucrurile importante si prioritare. Duminica se intrezaresc evenimente si intalniri cu multa lume.

Leu

Finalul saptamanii este potrivit verificarii bugetului, dar si achitarii facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Este posibil sa platesti daune din cauza unor rude apropiate, unor prieteni aflati la ananghie sau pentru partenerul de viata care are de platit fie o amenda, fie un serviciu care i s-a facut mai demult. Evita ingrijorarile excesive cauzate de veniturile tale si ai incredere ca universul te va ajuta sa rezolvi toate treburile si sa-i ajuti si tu la randul tau pe ceilalti.

Fecioara

Accentul acestor zile va cadea pe relatiile parteneriale si pe banii si bunurile detinute in comun cu partenerul de viata, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Sunt posibile discutii aprinse, descoperirea unor nereguli in documente si constatarea faptului ca au ramas sarcini de lucru nerezolvate. Totusi, retine ca deocamdata gandirea si comunicarea sunt viciate si una se gandeste, alta se spune si alta se intelege. Recomandabil este sa fii intelegator cu toata lumea.

Balanta

Sfarsitul saptamanii iti aduce treburi de rutina fie la serviciu, fie acasa. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, pentru ca organismul este obosit si are nevoie de odihna. Se pot accentua afectiunile vechi. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Terapiile naturiste, plimbarile in aer liber sau pe malul unei ape ti-ar fi suficiente.

Scorpion

Zilele acestea sunt potrivite pentru distractii, aventuri sau abordarea unui hobby. Esti suficient de stralucitor si amuzant, astfel incat sa-i determini si pe ceilalti sa ti se alature la o petrecere, chiar si improvizata. Totusi, fii prudent pentru ca persoana iubita si dupa caz, copiii, ti-ar putea taia elanul. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a-i linisti si pentru a reusi sa impaci pe toata lumea. Duminica se recomanda repaos, odihna si hrana usoara.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 15 decembrie, #horoscop 16 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic