Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend: 15-16 iunie 2013

Duminica, 16 Iunie 2013, ora 08:00
2147 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Esti foarte bine dispus, iar partenerul de viata incearca sa profite de asta si iti cere sa il insotesti undeva. Chiar daca nu te incanta, o sa te duci doar pentru a-i face pe plac celui drag.

Rac

Prea putin timp liber in comparatie cu cata treaba ai. O sa alergi prin tot orasul pentru a rezolva ceva ce tine de familie.

Leu

Sambata te preocupa ceva legat de sanatate si pui totul in ordine pentru a rezolva cat mai repede acest aspect. Duminica vei fi mai atent la familie.

Fecioara

Te legi de prea multe detalii. Ai aflat ceva si nu esti sigur ce trebuie sa faci in continuare. Inainte de pasul urmator gandeste-te daca actiunea ta va afecta pe cineva.

Balanta

Ai o multime de variante pentru petrecerea weekendului, dar niciuna nu pare atat de atragatoare. Un prieten vine cu o alta propunere.

Scorpion

Starea fizica nu este una tocmai buna, dar cu moralul stai excelent. Esti dornic sa iei parte la activitati distractive, insa doar daca esti insotit de prieteni dragi.

Sagetator

Pleci pentru putin timp din oras. Nu priveai cu ochi buni aceasta deplasare, insa o sa vezi ca te vei umple de energie si o sa vezi altfel ceea ce se intampla in jurul tau.

Capricorn

Nu iti face planuri pentru urmatoarele doua zile, pentru ca va interveni ceva ce iti va da programul peste cap. Duminica seara rezerva-ti cateva ore pentru cei dragi.

Varsator

Daca nu faci rapid o schimbare in viata ta o sa intri intr-o rutina din care nu ai sanse sa mai iesi. Vorbeste cu cei apropiati despre ceea ce simt. Daca pastrezi pentru tine totul, o sa ajungi sa fii foarte frustrat.

Pesti

Esti pus in avantaj de ceea ce a facut cineva. Nu a fost cu intentie, insa pentru tine este perfect. Ceea ce ai pus in practica va avea parte de un succes nemaipomenit.

Berbec

Te-au deranjat comentariile unei rude. Mai ales, ca aceasta este din familia partenerului de viata. Te-ai saturat sa taci si sa ii lasi sa spuna ce vor, asa ca weekendul acesta pui lucrurile la punct.

Taur

Ceea ce ti se intampla este ca o poveste. Nu te gandeai la asa ceva sau nu indrazneai sa visezi. Nu pune prea multe intrebari, ci bucura-te de ceea ce are loc.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic