Horoscop de weekend: 15-16 martie 2014

Duminica, 16 Martie 2014, ora 08:00
3915 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Chiar daca este weekend, primesti o propunere de colaborare ce te-ar putea ajuta sa iti imbunatatesti situatia financiara. Este important sa citesti foarte bine actele pe care le primesti.

Berbec

Nu te lasa descurajat de prietenii care nu cred in ideile tale. Daca nu sunt de acord cu ceea ce faci, nu ii poti obliga sa se alature demersului tau.

Taur

Influenta planetei iubirii te face sa pui in practica ceva ce nu indrazneai. Este un plan destul de curajos, insa si rezultatele vor fi pe masura.

Gemeni

Trebuie sa iti asumi consecintele pentru ceea ce faci. Nimic nu va ramane neplatit. Deci gandeste-te de doua ori inainte sa spui sau sa faci ceva.

Rac

Weekendul acesta o sa il petreci cu persoane dragi, cel mai probabil din familie. Va amintiti de clipe amuzante din copilarie, dar faceti si planuri pentru o noua intalnire.

Leu

De felul tau esti o persoana stabila si nu te schimbi de la o ora la alta, insa in aceste doua zile o sa treci prin multe stari intr-un timp foarte scurt.

Fecioara

O sa ai foarte multa treaba in acest weekend, asa ca nu iti face planuri sa iesi in oras. Nu promite nimic daca banuiesti ca nu te poti tine de cuvant.

Balanta

Ai un program extrem de incarcat si o sa fii epuizat dupa cele doua zile. In plus, o sa primesti si musafiri, ceea ce inseamna un motiv in plus de oboseala.

Scorpion

Pleci la drum, dar nu foarte departe de casa, ci in apropiere de oras. Simteai nevoia de o mica escapada si iti satisfaci aceasta dorinta.

Sagetator

Te ocupi de treburile casnice, pentru ca le-ai ignorat si s-au adunat destule. O sa ai nevoie de ajutor pentru a rezolva totul. O sa le imparti cu partenerul de viata.

Capricorn

Simti nevoia sa iesi mai mult in aer liber, drept pentru care planuiesti o iesire la iarba verde. O sa te umpli de energie pozitiva.

Varsator

Faci un anunt destul de important in weekendul acesta. Apropiatii tai vor fi luati prin surprindere de ceea ce le transmiti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic 15 martie, #horoscop zilnic 16 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic