Horoscop de weekend: 15-16 octombrie 2016

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 08:32
6009 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Apelezi la o noua metoda de tratament pentru a scapa de o durere care te-a chinuit de cateva zile. Pe de alta parte, familia ta sarbatoreste nasterea unui copil.

Scorpion

Aperi bugetul familiei si renunti la cateva cheltuieli, dar si convingi pe altcineva sa nu bage adanc mana in portofel. A doua parte a weekendului o sa o petreci intr-o companie placuta.

Sagetator

Te certi cu un amic foarte bun din cauza unei neintelegeri. Chiar o sa il stergi din lista de prieteni. Acum realizati cat de importanta este comunicarea. Pana la urma o sa va impacati.

Capricorn

Te concentrezi pe lucrurile materiale si o sa faci niste achizitii. O sa participi si la o petrecere, desi o sa fii informat in ultimul moment despre ea.

Varsator

Sambata o sa alergi foarte mult prin oras, pentru ca rudele vin in vizita si vrei sa fii o gazda buna. Abia duminica seara o sa te poti odhni putin, dupa ce o sa termini cu toata curatenia din casa.

Pesti

Pierzi un obiect de valoare si o sa stai ore in sir sa il cauti. Inainte sa te panichezi, verifica pas cu pas ce ai facut in ultimele zile. Ajutat de cel drag o sa il gasesti. Aceasta ar trebui sa fie o lectie pentru tine, pentru a fi mai ordonat.

Berbec

Te preocupa foarte mult relatia cu o ruda, pentru ca intre voi sunt tensiuni de mai mult timp. Omul respectiv va face un pas catre reconciliere si trebuie sa ii raspunzi, pentru ca este momentul sa lasati totul in urma.

Taur

Inceputul de weekend va fi monoton si plictisitor, dar planurile familiei te vor pune rapid in miscare si o sa colinzi prin multe magazine pentru cumparaturi.

Gemeni

Reactionezi exagerat atunci cand cineva greseste. Este adevarat ca nu a procedat corect, dar trebuie sa il inveti cum sa o faca, nu sa il certi.

Rac

Mult romantism in viata ta in perioada care urmeaza. Dupa un timp in care slujba a fost pusa pe primul loc, spre dezamagirea partenerului de viata, acum planuiesti o calatorie in doi.

Leu

Cunosti o persoana pe care o admiri de mai mult timp. Te bucuri ca ai ocazia sa discuti cu acest om si timp de cateva ore o sa asculti cu atentie fiecare cuvant. Distanta dintre tine si o ruda sta in calea comunicarii si intampinati dificultati in a va intelege.

Fecioara

Te preocupa mai mult spatiul in care locuiesti, mai ales siguranta acestuia, si s-ar putea sa contactezi o agentie de securitate. Duminica o sa o petreci intr-un mod de neuitat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 15 octombrie, #Horoscop 16 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic