Horoscop de weekend: 15-16 septembrie 2012

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 08:14
2533 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

Ai mari sanse sa pleci la drum. Pregateste din timp un mic bagaj pentru ca nu o sa ai timp de stat prea mult pe acasa dupa ce o sa afli de deplasare.

Balanta

Incearca sa te odihnesti weekendul acesta. Ai exagerat cu lucrul saptamana aceasta si organismul iti da semne ca este slabit. Ia in calcul fiecare simptom.

Scorpion

Nu te apuca de prea multe lucruri in acelasi timp pentru ca risti sa nu ai timp sa le faci. Daca o sa actionezi asa, o sa fii nevoit sa le lasi neterminate si atunci chiar ca nu o sa iti fie bine.

Sagetator

Esti pus pe fapte mari. Te-ai decis sa faci ceva de care multi se feresc. Daca implica familia, discuta cu ei inainte pentru a te asigura ca sunt de acord.

Capricorn

Fii atent la persoanele de langa tine ce par mult prea atente. In mod sigur au intentii ascunse si iti pot face rau. Deschide bine ochii cu cine stai de vorba zilele acestea.

Varsator

Esti in culmea fericirii pentru ca ai niste bani pe care poti sa ii dai pe ce vrei tu. Este vorba despre un comision, cel mai probabil, si asta te indreptateste sa faci ce iti doresti cu ei.

Pesti

Ai grija pe unde te duci astazi si maine pentru ca sunt sanse sa te intalnesti cu cineva care nu este tocmai pe placul tau. Mai bine stai mai mult pe acasa.

Berbec

Starea de spirit nu este tocmai buna. Asta pana sambata la amiaza cand o sa primesti un telefon ce te va face imediat sa te simti mai bine. Duminica va fi o zi pe placul tau.

Taur

Te intalnesti cu oameni foarte dragi care s-au gandit ca ti-ar prinde bine o surpriza si care pun la punct ceva care sa te bucure foarte mult. Emotiile vor atinge la un nivel maxim.

Gemeni

Multi oameni au inceput sa te critice, iar acum te-ai saturat si ii pui la punct. Le spui fiecaruia in parte cam ceea ce nu vrea nimeni sa auda. O sa urmeze o perioada in care te vor ocoli, dar macar ti-ai varsat nervii.

Rac

Incearca sa ai mai multa incredere in propria persoana. Esti mult mai curajos si puternic decat crezi. Mai mult, nu ii lasa pe altii sa se comporte cu tine ca si cum le esti inferior.

Leu

Daca incepi ziua de sambata bine, asa o sa fie tot weekendul. Mai ales duminica, cand vizita unor rude te va face sa te umpli de energie.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic