Horoscop de weekend 16-17 octombrie 2010

Duminica, 17 Octombrie 2010, ora 10:06
2161 citiri
Horoscop de weekend 16-17 octombrie 2010

Balanta

O sa ai multa treaba in weekendul asta, asa ca poti incepe inca de dimineata sa rezolvi din treburile programate pentru aceste zile. Nu uita ca ai promis si ca iei parte la un eveniment important in familie si incearca sa nu dezamagesti.

Scorpion

Planurile iti sunt date peste cap de dimineata, insa daca te mobilizezi si o sa depui mai multa atentie la ceea ce faci si la ceea ce se intampla in jurul tau o sa reusesti sa rezolvi totul in timp util.

Sagetator

In mod sigur vei avea parte de cateva zile de agitatie, insa tot raul spre bine si o sa te bucuri foarte mult de ce rezultate o sa ai. Ba mai mult, o persoana foarte apropiata iti va face o mare surpriza si acest lucru te va ajuta sa te simti mult mai bine si sa ai si tu parte de un weekend dupa bunul plac.

Capricorn

Nu ai de ce sa te plangi in legatura cu acest weekend. Ai bani pentru a cumpara tot ceea ce iti trebuie, partenerul de viata iti este alaturi in orice iti doresti sa faci si, in plus, starea de sanatate este mai buna, asa ca iti permiti sa faci cam orice iti doresti in aceste doua zile.

Varsator

Nici prin cap nu iti trece ce te asteapta in aceste zile din punct de vedere personal. Chiar daca de dimineata ai impresia ca nimic nu iti merge cum trebuie, spre amiaza lucrurile se vor schimba in favoarea ta.

Pesti

Nu te mai agita pentru orice zvon. Ai rabdare si afla doar informatiile reale si abia apoi trebuie sa te agiti si sa iti pui unele semne de intrebare. De asemenea, ai grija la o persoana din anturajul tau care, desi sustine contrariul, nu prea vrea sa iti fie doar tie bine.

Berbec

Te simti cam ciudat fata de o persoana din anturajul tau, insa nu iti explici de ce se intampla acest lucru. Este posibil sa simti pentru persoana respectiva mai mult decat crezi. Daca ai copii, nu ar strica sa petreci mai mult timp cu acestia.

Taur

Astrele prevad o perioada de pauza pentru tine, asa ca este foarte posibil sa iti iei cateva zile de concediu pentru a te rasfata cum iti place tie mai mult. Inainte de a pleca ai grija sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ai inceput.

Gemeni

Nu te ingrijora pentru banii pe care trebuie sa ii inapoiezi. Atunci cand te-ai imprumutat ai apelat la o persoana apropiata, iar acum va intelege ca nu ii poti restitui pe toti, din cauza unui eveniment neprevazut.

Rac

Uneori te intrebi de ce taci atunci cand cineva te scoate din sarite. Esti prea bine crescut si de aceea. Incearca sa nu te mai enervezi si sa gandesti la rece. Ba mai mult, ar fi o idee buna sa ignori persoanele care te enerveaza.

Leu

Dispui de o energie cum nu ai mai avut de mult timp. Datorita acestei energii, o sa poti sa rezolvi tot ceea ce ti-ai propus sa faci in acest weekend, chiar si ceea ce nu ai reusit sa faci in saptamanile trecute. O sa te intalnesti cu cativa membri ai familiei pe care nu i-ai vazut de mult timp.

Fecioara

Nu ar strica sa stai cateva ore si sa te odihnesti in acest weekend. Asta inseamna ca trebuie sa inchizi telefonul, sa opresti soneria si sa te bagi in pat si sa dormi. Apoi vei avea energia necesara pentru a face ceea ce ai programat pentru aceste doua zile.

Horoscop realizat de Zaza

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic