Horoscop de weekend: 17-18 decembrie 2016

Duminica, 18 Decembrie 2016, ora 08:50
8086 citiri
Horoscop de weekend: 17-18 decembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Te vei relaxa in compania unor persoane foarte dragi. De cateva saptamani, ati planificat aceasta aventura si vrei ca totul sa iasa ca la carte. O sa preiei stafeta de sef si te vei ocupa de tot pana la cel mai mic detaliu.

Capricorn

Esti foarte ocupat, pentru ca ai programat prea multe intalniri in aceste doua zile. Practic, mergi la un prieten, stai putin si fugi la o alta intalnire.

Varsator

Nu alerga dupa doi iepuri in acelasi timp. Seteaza-ti prioritatile si stabileste-ti clar obiectivele. Altfel, o sa consumi timp pretios ocupandu-te de ceva ce nu va avea sanse de reusita.

Pesti

Te preocupi prea mult de ceva ce nu merita efortul si iti pierzi notiunea timpului. Din fericire, realizezi asta in cea de-a doua zi a weekendului si o sa recuperezi timpul pierdut.

Berbec

Planeta iubirii te face foarte atent la partenerul de viata si la nevoile sale. Il vei coplesi cu atentia si cu dovezile de iubire.

Taur

Incepi foarte bine weekendul si il termini si mai bine, datorita unor rude mai tinere care fac multa treaba in locul tau. Surpriza din partea lor va veni avia duminica seara.

Gemeni

Consideri ca zicala "dai un ban, dar stai in fata" trebuie aplicata acum si cumperi ceva costisitor. Va fi ceva ce ii va surprinde pe cei din familie, dar de care se vor bucura si ei.

Rac

Dupa multa munca, stres si drumuri in scop profesional, te ocupi de ceva ce iti place si te vei simti excelent. Iti vei umple bateriile intr-un loc special pentru tine.

Leu

In prima parte a weekendului o sa lenevesti in pat, dar in a doua vei fi plin de energie si o sa iei parte la activitati interesante alaturi de prieteni si rude mai tinere ca tine.

Fecioara

Se anunta un weekend de milioane. Nici nu sperai sa te simti atat de bine intr-un loc in care un prieten a insistat sa mergi. Nu aveai incredere in alegerile sale, dar de data aceasta a nimerit ceea ce trebuie.

Balanta

Va trebui sa muncesti mult pentru a convinge pe cineva sa te insoteasca intr-o aventura, dar pana la urma o sa reusesti. Va fi ceva nou si pentru tine.

Scorpion

Pregateste-te si pentru cateva vizite in aceste doua zile libere. Vei primi musafiri, iar unii nu vor fi chiar pe placul tau.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 17 decembrie, #horoscop 18 decembrie, #horoscop decembrie , #horoscop zilnic