Horoscop de weekend 17-18 ianuarie 2015

Duminica, 18 Ianuarie 2015, ora 08:03
4896 citiri
Horoscop de weekend 17-18 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Weekendul acesta se anunta unul special, pentru ca ai mai mult timp la dispozitie si esti foarte fericit ca poti sta cateva clipe cu cei dragi.

Varsator

In prima parte a celor doua zile libere nu o sa fii foarte productiv, deoarece o sa lenevesti in pat pana tarziu. Nu acelasi lucru se poate spune si despre a doua parte, pentru ca atunci o sa bifezi ceva pe lista cu reusite.

Pesti

Astrele au un program clar pentru tine in perioada urmatoare, iar totul va fi incununat cu succes. Ai tinut secreta o anumita activitate, iar acum culegi roadele acesteia.

Berbec

Un anumit detaliu pe care l-ai trecut cu vederea te face sa fii putin confuz si sa nu mai intelegi ce se intampla in jurul tau. Un prieten te va aduce cu picioarele pe pamant.

Taur

Actiunile tale sunt ghidate de Soare, dar si de propriile emotii. Trebuie sa fii foarte atent la reactiile oamenilor din jur pentru a nu-i rani cu faptele tale.

Gemeni

Diminetile weekendului sunt destinate odihnei, asa ca pentru nimic in lume nu te ridici din pat pana la amiaza. Apoi te mobilizezi sa dai curs rugamintilor partenerului de viata.

Rac

Nu obisnuiesti sa te razbuni pe cineva atunci cand greseste, dar zilele acestea iei in vizor pe cineva care nu se opreste din a-ti pune piedici.

Leu

Pici la mijloc intr-o problema care nu te priveste si trebuie sa dai socoteala in numele altcuiva. Regreti ca ai ajutat pe cineva acum cateva saptamani, desi stiai ca persoana respectiva nu merita.

Fecioara

Inca din prima zi a weekendului incepi vanatoarea reducerilor, pentru ca dispui de niste bani si vrei sa te rasfeti. O sa alergi prin toate magazinele pe care le stii.

Balanta

Faci un progres notabil in aceste zile in privinta unui proiect persoanl. Este adevarat ca depui mult efort, dar merita totul, pentru ca rezultatul te face foarte fericit.

Scorpion

Planeta iubirii si Saturn te fac sa te comporti foarte diferit fata de atitudinea ta normala in privinta celui drag. Acesta va fi un rasfatat al zodiacului.

Sagetator

Vrei sa scapi de un obicei pe care il consideri rau pentru tine si sanatatea ta. Se da o lupta interioara, dar pana la urma ratiunea va invinge.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 17 ianuarie, #horoscop 18 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic
Comentarii
Poza Pacifistul
Pacifistul
rank 5
da zodia mea