Horoscop de weekend: 18-19 decembrie 2010

Duminica, 19 Decembrie 2010, ora 08:02
2488 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

Profiti de zilele libere si stai mai mult cu partenerul de viata, dar si cu alte rude pe care nu le-ai mai vazut de mult timp. De asemenea, in acest weekend o sa ai parte de cateva momente foarte emotionante alaturi de persoana iubita.

Capricorn

Nu prea o sa ai mult timp sa te odihnesti pentru ca ai luat de munca si acasa si vrei sa termini cu totul pentru a avea liber de Sarbatori. Tot raul spre bine. Daca o sa muncesti acum, in perioada Sarbatorilor o sa poti sa petreci timpul cum iti place tie.

Varsator

Nu uita ca weekendul asta trebuie sa pui la punct cateva lucruri pentru a nu intra in noul an cu treburi neterminate. De asemenea, aminteste-ti si de datoriile pe care le ai si incearca sa dai banii inapoi.

Pesti

De mult timp doresti sa achizitionezi ceva pentru casa si uite ca acum in sfarsit iti permiti sa faci asta. Si din punct de vedere personal o sa ai parte de doua zile pline de evenimente romantice.

Berbec

Ar fi indicat sa renunti la afacerea inceputa in scopul de a face bani pentru ca nu este o idee foarte buna. Mai bine ai incerca sa promovezi la locul de munca.

Taur

O sa primesti vizita unei persoane, insa nu prea iti surade aceasta idee si cam vrea sa scapi. Nu prea ai cum sa scapi de acest eveniment si cel mai bine ar fi sa te porti frumos, mai ales ca este o ruda din partea sotului.

Gemeni

Esti prea agitat si ar fi bine sa nu te mai gandesti atat de mult la proiectul acela important de la locul de munca. Incearca sa te calmezi si sa te relaxezi in weekend si abia luni sa te apuci de munca.

Rac

Uita de toate problemele si macar aceste doua zile incearca sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata. Duminica vei fi nevoit sa faci o plimbare in afara orasului pentru a rezolva o sarcina legata de familie.

Leu

Chiar daca vei face ceva pentru locul de munca, weekendul acesta va fi unul foarte bun din punct de vedere sentimental. Partenerul de viata iti face o surpriza si te duce intr-un loc important pentru amandoi sau o sa iti ia un cadou.

Fecioara

Nu prea esti intr-o forma maxima, insa nici prin cap nu iti trece sa ratezi ceea ce aveai planuit pentru weekendul acesta. Ai grija doar sa nu exgerezi cu efortul, dar nici cu alimentele pentru a nu avea probleme mai tarziu.

Balanta

Ti-ai amintit ca ai planuit ceva cu cineva apropiat, insa ai intrat in panica ca nu ai idee unde sa o duci, desi ai promis ca va fi o zi speciala. Stai linistit, o sa iti dai seama in ultimul moment. Ai mai multa grija de partenerul de viata, pentru ca se simte cam singur.

Scorpion

Esti dornic de munca, insa ai grija si la sanatatea ta si nu exagera. Inainte de a te gandi la locul de munca, gandeste-te si la tine si la sanatatea ta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic
Comentarii
L
Lake
rank 1
Horoscopul, ca de obicei, MINTE, inseala, escrocheaza, deruteaza, etc....!