Horoscop de weekend: 18-19 februarie 2017

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 06:40
6132 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Profita de vremea care incepe sa se imbunatateasca si iesi mai mult din casa. Ar fi o idee buna chiar sa pleci cateva zile intr-o zona mai retrasa, unde sa iti regasesti linistea.

Pesti

Se apropie un eveniment pe care il astepti de multa vreme. Incepi sa simti din ce in ce mai multe emotii. Te vei detasa de problemele de la locul de munca si o sa te bucuri de ceea ce ti se intampla.

Berbec

Nici sambata, nici duminica nu vrei sa dai curs invitatiilor prietenilor tai care insista de ceva vreme sa va intalniti, dar ai nevoie de o pauza si de odihna. Chiar si asa, nu este exclus sa primesti musafiri.

Taur

Per total, cele doua zile vor fi foarte bune pentru nativii taur, dar este posibil ca unele aspecte neplacute din viata de familie sa revina in prezent. Din fericire, le rezolvi rapid, pentru ca stii exact ce urmaresti si transmiti mai departe acest lucru.

Gemeni

A fost o saptamana destul de obositoare si abia asteptai aceste doua zile libere, ca sa te relaxezi. Vei reusi cateva ore, dar o sa alergi si foarte mult prin oras in cautarea unui cadou.

Rac

Gestioneaza cu grija ceea ce se intampla acasa. Din cauza oboselii, partenerul de viata ar putea interpreta gresit ceva ce ii spui. Lasa-l sa se linisteasca inainte sa continui discutia.

Leu

Unele persoane sunt mai tacute fata de altele, dar atunci cand cineva care vorbeste incontinuu acum se comporta ciudat, banuiesti ca nu se simte bine. Intr-adevar are ceva, dar este vorba despre o veste buna.

Fecioara

Stai departe de discutiile din familia partenerului de viata. Nu are rost sa te incarci psihic cu ceva ce nu te afecteaza direct. Mai bine pregateste-te de musafiri, pentru ca vor veni cativa prieteni in vizita.

Balanta

Efortul depus in ultima saptamana te-a epuizat. Ai nevoie de o pauza in care pur si simplu sa dormi. Dupa ce iti incarci bateriile, poti sa iesi si in oras pentru a te intalni cu prietenii sau sa mergi la cumparaturi.

Scorpion

Weekendul incepe cu o veste buna venita din partea unei rude si implica un copil sau o casatorie. Dupa ce treci de mirarea care te cuprinde pe moment, o sa te distrezi pe seama subiectului.

Sagetator

Trebuie sa faci ceva ce nu iti place foarte mult, dar este important pentru cel drag. Pana la urma, o sa te simti si tu bine in locul in care ajungi. Inveti ca este important sa vezi partea plina a paharului.

Capricorn

O sa fie un weekend pe placul tau. Reusesti ca gasesti ceva ce cauti de multa vreme si o sa te preocupi doar de acest aspect, cu riscul de a nu te odihni cum trebuie.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 18 februarie, #horoscop 19 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic