Horoscop de weekend: 18-19 ianuarie 2014

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 11:23
4112 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Doua zile libere pe gustul tau. O sa ai timp destul pentru ceea ce ti-ai propus si chiar mai mult decat te-ai fi asteptat. Duminica seara o sa ai parte de o surpriza.

Varsator

Nu te ingrijora daca partenerul de viata nu iti raspunde la telefon. Pune la cale ceva frumos, care va oferi relatiei personale exact ceea ce lipsea pentru a fi totul roz.

Pesti

Ai multa treaba in legatura cu un plan pe care l-ai pus la punct cu sotul sau sotia. Limiteaza comunicarea cu persoanele care emana energie negativa.

Berbec

Duci un meci personal cu cineva care este foarte incapatanat si care refuza sa inteleaga de ce nu poti sa il ajuti. Abia duminica dupa-amiaza se vor linisti apele.

Taur

Prioritatea ta astazi este sa anunti toata familia despre schimbarea din viata ta. Ai emotii mari de fiecare data cand povestesti celor dragi.

Gemeni

Ai un farmec aparte in aceste zile si ii impresionezi pe toti din jurul tau. Ii dai pe spate si pe cei mai mari carcotasi care nu aveau incredere in ceea ce faceai.

Rac

O sa fii pe drumuri tot weekendul, insa intalnirea cu persoane dragi o sa te faca sa nu simti oboseala. Nu uita ca este ziua unui prieten si trebuie sa il suni.

Leu

Primesti o invitatie la un eveniment pompos. Cel mai probabil este vorba despre un botez sau o nunta. Poti sa incepi sa pui bani deoparte.

Fecioara

Ramai fidel vechilor obiceiuri si refuzi sa iei parte la ceva nou. Toti prietenii pleaca undeva, insa tu vrei sa stai acasa. O sa regreti ca nu i-ai insotit.

Balanta

Rezolvi rapid si usor niste probleme financiare. Nici tie nu iti vine sa crezi, insa astrele te-au influentat foarte mult si ai fost mai responsabil cu banii tai.

Scorpion

Lupta pentru liderul grupului din care faci parte se da intre tine si o persoana foarte draga. Dupa ore petrecute cu amicii tai, realizezi ca acesta nu este scopul tau si faci un pas in spate.

Sagetator

Planeta iubirii te face sa fii extrem de romantic in acest weekend. Pleci undeva cu cel drag sau pui la cale ceva foarte special pentru el.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic 18 ianuarie, #horoscop zilnic 19 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic