Horoscop de weekend: 19-20 octombrie 2019

Duminica, 20 Octombrie 2019, ora 07:37
13811 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 octombrie 2019

Balanta

Vestile din si despre strainatate iti rascolesc sufletul, dar si programul personal sabilit mai demult. Insa, peste cateva zile vei vedea cum demersurile legate de calatorii sau discutiile cu cei aflati peste hotare se vor lamuri si rezolva de la sine exact asa cum iti este tie benefic, de aceea ai rabdare. Duminica sunt posibile discutii si intalniri cu persoane importante din domeniul socio-profesional in care activezi.

Scorpion

Sambata este o zi buna pentru a-ti verifica bugetul veniturilor si cheltuielilor comune cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. S-sr putea sa fie nevoie sa achiti facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare, fie pentru un credit, fie pur si simplu pentru a te informa asupra posibilitatilor de investitii financiare. Duminica, rafineaza-ti sufletul cu o lectura deosebita sau cu vizitarea unei expozitii de arta.

Sagetator

Sambata se contureaza disensiuni parteneriale. Sunt momente bune pentru a-ti da seama daca aceste relatii mai pot continua asa sau este nevoie de reconfigurari si renuntari. Totusi, de unii parteneri, fie el si cel de viata este bine sa te distantezi o perioada. Duminica vor interveni chestiuni financiare legate de mosteniri, de cheltuielile partenerului de viata, de afaceri sau legate de facturi si taxe ramase neachitate.

Capricorn

Sambata se pare ca iti vei continua activitatea profesionala. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, pentru ca organismul iti este obosit. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil, chiar daca unele afectiuni te vor necaji in aceste zile. Te ajuta mult somnul, o dieta potrivita, plimbarile in aer liber si relationarea cu oameni veseli si deschisi la progres. Duminica, atentia iti va fi atrasa de colaborarile profesionale, dar si de relatia cu partenerul de viata.

Varsator

Weekend-ul iti poate aduce rasturnari de situatie intr-o relatie sentimentala sau in cea cu copiii. Este indicat sa-ti revizuiesti relatiile in care investesti iubire, timp si resurse materiale, pentru ca exista multi profitori in preajma ta. Pe undeva, ai nevoie sa-ti redefinesti conceptul de iubire si locul tau intr-o astfel de relatie. Duminica se intrezaresc neplaceri legate de sanatate. Fereste-te de eforturi mari si ingrijeste-te mai mult.

Pesti

Finalul acestei saptamani iti poate aduce rasturnari de situatie in relatiile familiale. Fie membrii familiei se razgandesc in privinta planurilor domestice, hotarate mai demult impreuna, fie tu iti reorientezi eforturile, dar si resursele catre domeniul profesional, lasand deoparte casa si familia. In orice caz, ar fi bine sa-ti imparti timpul echitabil intre casa si profesie. Duminica sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a te distra cu prietenii.

Berbec

Discutiile si intalnirile cu cei apropiati vor fi la ordinea zilei de sambata, dar se pare ca si duminica apar personaje familiare in preajma ta. Gandirea si comunicarea iti sunt distorsionate, de aceea fii prudent in discutii. Evita sa faci promisiuni sau sa iei decizii importante, mai ales in ceea ce priveste casa si familia. Duminica, sufletul tau are nevoie de sfaturile si prezenta celor dragi. Detaseaza-te de cotidian si bucura-te de activitati comune cu cei dragi.

Taur

Sambata se intrezaresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Pe de alta parte, iti vin informatii pretioase legate de veniturile tale din activitatea desfasurata la un serviciu. Fie se modifica conditiile de lucru, fie salarizarea va fluctua deocamdata, fie unii colegi de munca se vor schimba. Este o perioada de revizuiri in domeniul muncii, perioada care te conduce incet, dar sigur, catre schimbarea propriului tau sistem de valori.

Gemeni

Sambata esti emotiv si cu greu iti gasesti locul. Totusi, cu putin efort si bunavointa, iti poti controla starile interioare si reactiile. Duminica, esti tentat sa cheltuiesti pe diverse si sa-ti faci planuri financiare pe termen lung. Nu te hazarda in privinta veniturilor tale, pentru ca in orice clipa pot aparea rasturnari de situatie. Rezuma-te la strictul necesar si ai grija sa-ti achiti la timp facturile sau orice alte tipuri de datorii.

Rac

Sambata ar fi bine sa te odihnesti si sa eviti discutiile cu ceilalti. Atat trupul, cat si sufletul tau au nevoie de relaxare si de ingrijiri speciale. Afectiunile aparatului digestiv se pot accentua, asa incat adopta o dieta potrivita si dormi mai mult. Nu iti sunt recomandate tratamentele alopate, deoarece te ajuta pe termen scurt, pe cand cele naturiste vor avea efecte benefice indelungate. Duminica, te vei simti mai bine, insa nu forta nota.

Leu

Weekend-ul iti scoate in evidenta relatiile cu prietenii si protectorii. Sunt momente prielnice pentru a-ti studia apropiatii si pe cei care iti propun sprijin neconditionat. Ar fi bine sa te bazezi mai mult pe fortele tale si sa fii prudent in relatiile cu ceilalti. Exista persoane in preajma ta care nu iti mai sunt de folos, insa iti este greu sa te desprinzi de ele. Fa un efort si pregateste-te pentru relatii noi. Duminica se recomanda odihna si detasare de tumultul cotidian.

Fecioara

Finalul acestei saptamani anunta evenimente mondene cu multa lume, dar si dialoguri furtunoase cu sefii sau autoritatile. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte, de aceea fii prudent. Vorbeste putin si evita sa iesi prea mult in evidenta. Duminica sunt momente bune pentru intalniri si dialoguri cu prietenii. Totusi, acestia se pot opune unei relatii sentimentale in care esti implicat sau vrei sa te implici. Urmeaza-ti vocea interioara si fii discret.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 19 octombrie, #horoscop 20 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic