Horoscop de weekend: 2-3 martie 2013

Duminica, 03 Martie 2013, ora 08:01
2906 citiri
Horoscop de weekend: 2-3 martie 2013
Foto: Ziare.com

Pesti

Un weekend foarte agitat. Total diferit fata de ceea ce te asteptai. Mizai pe mai multa liniste, insa se va intampla ceva ce te va face sa fii in priza in ambele zile.

Berbec

Nu te grabi sa faci ceea ce aveai de gand, pentru ca un prieten vine in vizita si o sa te intrerupa. Mai bine amana totul, decat sa nu iasa cum vrei. Duminica o sa ai mai putina treaba si te poti ocupa de ceea ce voiai.

Taur

Ai o multime de idei pentru a petrece acest weekend, insa parca nimic nu iti atrage atentia si preferi sa lenevesti in pat. Cam asa o sa arate ziua de sambata. Abia duminica iti faci curaj sa onorezi invitatia unui amic de a iesi in oras.

Gemeni

Mult romantism in viata ta. Iei parte la cateva activitati alaturi de partenerul de viata, iar acest lucru o sa va apropie foarte mult.

Rac

Nu te grabesti deloc in ceea ce priveste rugamintea partenerului de a-l ajuta cu ceva. Esti preocupat de altceva. O sa il superi si risti sa ai parte de o mica cearta.

Leu

In prima parte a weekendului o sa ai parte de o surpriza. Iti doresti de ceva vreme sa se intample asta, insa pana acum nu s-a ivit ocazia. O sa fii surprins. Duminica nu se anunta nimic notabil.

Fecioara

Faci o promisiune. Inainte de a spune ultimul cuvant, cantareste bine informatiile pe care le detii si gandeste-te daca o sa fii capabil sa duci totul la bun sfarsit.

Balanta

Ai aflat ceva si imediat i-ai spus unui prieten. Aceasta mica barfa o sa te faca sa platesti un pret cam mare. Invata din greseala aceasta si pe viitor nu o repeta.

Scorpion

Parca intri in priza in acest weekend. Nu stai locului nicio clipa, iar duminica seara o sa fii epuizat. Cand ajungi acasa, iti doresti doar o baie fierbinte si un somn linistit.

Sagetator

Nu iti place sa primesti prea multe detalii atunci cand ti se povesteste ceva, insa prietenii tocmai asta nu inteleg si vin si te obosesc cu povestile lor. Ar fi timpul sa iti respecte putin intimitatea.

Capricorn

Pleci undeva si ai asteptari foarte mari. Ceea ce o sa gasesti la destinatie este mult peste ceea ce credeai. Vei avea parte de doua zile uimitoare.

Varsator

Intri in conflict cu cineva din anturaj. Nu impartasiti aceeasi parere fata de un eveniment ce urmeaza sa aiba loc si ajungeti sa va contraziceti. Pana nu invatati sa respectati opiniile celor din jur, nu o sa va linistiti.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic