Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend: 2-3 noiembrie 2013

Duminica, 03 Noiembrie 2013, ora 08:01
3271 citiri
Horoscop de weekend: 2-3 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Cam prea mult zgomot in jur pentru gustul tau. Te intalnesti cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mai mult timp si povestiti ore in sir. Vor fi doua zile epuizante.

Sagetator

Esti invitat sa iei parte la o activitate ciudata pentru tine, dar zilnica pentru altii. Erai foarte sceptic vizavi de acest lucru, insa o sa fii impresionat de ceea ce se va intampla.

Capricorn

Zilele acestea rezolvi o problema care te macina de cateva saptamani. Dupa discuti lungi si momente in care simteai ca o sa clachezi, gasesti solutia cea mai buna.

Varsator

Nu incepe ceva daca nu esti 100% sigur ca poti sa termini. Iti dai peste cap programul si daca te dedici acestui lucru cu totul, vor ramane altele pe dinfara.

Pesti

Te aprinzi foarte repede si spui ceea ce crezi. Traiesti totul la intensitate maxima. Chiar si o simpla iesire la cumparaturi pentru tine se transforma intr-o aventura.

Berbec

Lasa orgoliul deoparte si accepta ajutorul celui care ti-l ofera. Nu poti face singur ceea ce ti-ai propus si trebuie sa lucrezi in echipa. Indiferent de neintelegerile din trecut acum este timpul sa mergi mai departe.

Taur

Pasiunea pune stapanire pe tine. Iti transformi casa in asa fel incat partenerul de viata sa ramana fara cuvinte atunci cand o sa vada ce i-ai pregatit.

Gemeni

Faci fata unei grele incercari. Desi este weekend, acest lucru are legatura si cu locul de munca. Pe de alta parte, te ia gura pe dinainte si te lauzi prietenilor cu ce cuceriri ai facut in ultima vreme. Aceste marturisiri se vor intoarce impotriva ta.

Rac

Esti in permanenta cu ochii in patru, iar asta te va ajuta zilele acestea. Vezi ceva ce pentru altii erau detalii nesemnificative. Acum demonstrezi cat de folositor este simtul tau de observatie.

Leu

Iti place sa iti petrece timpul in natura, drept pentru care organizezi o astfel de escapada cat inca iti mai permite vremea. Totusi, pune in bagaj si cateva haine mai groase.

Fecioara

Ai acumulat multa tensiune la birou si weekendul acesta te eliberezi. Sotul/sotia te duce intr-un loc care iti place foarte mult si iti incarci bateriile cu energie pozitiva.

Balanta

Dai frau liber sentimentelor si faci o marturisire. Persoana vizata va ramane fara cuvinte si va avea nevoie de cateva minute pentru a realiza ceea ce se intampla.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 2 noiembrie, #horoscop 3 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic