Horoscop de weekend: 20-21 aprilie 2019

Duminica, 21 Aprilie 2019, ora 07:06
16707 citiri
Horoscop de weekend: 20-21 aprilie 2019

Berbec

Weekendul acesta, gandurile tale vor zbura la banii si bunurile provenite de la altii. Este nevoie sa-ti achiti datoriile, sa verifici atent documentele financiare si relatiile cu institutiile financiare. Sunt posibile nereguli si neintelegeri vizavi de tot ce tine de finante, de aceea fii prudent. Dorinta de a acumula mult si repede este la cote inalte, rezultand de aici decizii gresite si actiuni pripite.

Taur

Sfarsitul acesta de saptamana te pune fata in fata cu partenerul de viata si cu aspectele vietii in doi. Relatiile in general sunt supuse unor transformari, dar zilele acestea sunt potrivite numai relatiilor parteneriale, indiferent ca este vorba de partenerul de viata sau cel de afaceri. Hiba se afla in terenul tau, asa incat asculta ce au de zis ceilalti si abtine-te de la comentarii sarcastice. Indreapta-ti atentia si eforturile catre ceilalti si lasa deoparte problemele tale personale.

Gemeni

In acest weekend ai nevoie de odihna mai multa decat de obicei. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si tine cont de semnalele organismului. Foloseste remedii naturiste, plimba-te in aer liber si stai in preajma celor dragi. Pe de alta parte, ai avea chef sa-ti continui activitatile de la serviciu. E adevarat ca in sfera muncii este agitatie. Bazeaza-te doar pe fortele tale si nu iti divulga secretele sau planurile de viitor.

Rac

Sunt zile bune pentru a fi alaturi de cei dragi si pentru a organiza agape. Totusi, pot aparea conflicte cu persoana iubita. Bine este sa fii mai atent la nevoile celor dragi si sa le acorzi spatiul necesar pentru a se desfasura in voie. Alege atent pe cine tii aproape, deoarece mastile oamenilor sunt greu de patruns. Sunt momente bune pentru a-ti selecta anturajul.

Leu

Casa si familia sunt temele principale propuse de astre la sfarsitul acestei saptamani. Ai spor in treburile gospodaresti, asa incat ocupa-te de curatenii generale, reparatii curente, in special verifica instalatiile de apa. Te poti orienta catre achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Persista tendinta de a te refugia in domeniul profesional. Membrii familiei iti pot reprosa faptul ca i-ai neglijat in ultimul timp.

Fecioara

Calatoriile pe distante scurte sau excursiile cu cei dragi sunt aspectele dominante ale acestui week-end. Recomandabil este sa profiti de suportul astrelor de a iesi din rutina zilnica si sa calatoresti cu placere. Sunt posibile mici altercatii cu persoanele din antutajul apropiat, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Pe de alta parte, sunt zile bune pentru invatare sau participare la cursuri si seminarii.

Balanta

Se anunta zile bune la cumparaturi. Poti cheltui sume importante pe cadouri, dar si tu la randul tau vei avea parte de ele. Deocamdata mai beneficiezi de suportul material din partea altora, dar retine ca sunt ultimele zile in care te mai poti baza pe sprijinul financiar al celorlalti. Bine ar fi sa-ti verifici pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli si sa-ti iei masuri de siguranta vizavi de banii si bunurile personale.

Scorpion

Ar trebui sa fii in forma week-end-ul acesta. Primesti imbolduri astrale minunate, pentru a te ocupa mai mult de tine si de nevoile tale reale. Ceilalti s-ar putea sa-ti puna bete in roatele actiunilor, de aceea nu iti divulga planurile si fii cat mai discret. Pe de alta parte, ai putea descoperi lucruri neplacute legate de un partener, fie de viata, fie de afaceri. Tine-ti firea, analizeaza bine informatiile si evita deocamdata luarea deciziilor majore.

Sagetator

La finalul acestei saptamani esti greu observabil in peisaj. Sufletul tau are nevoie de introspectie. Evita treburile solicitante si spatiile aglomerate. Singuratatea iti poate fi cea mai buna prietena si sfatuitoare in aceste momente. Sunt posibile insomnii, stari alterate de sanatate, dar toate au rolul de a te ajuta sa meditezi pe indelete la oamenii si evenimentele din viata ta.

Capricorn

Prietenii si protectorii te vor inconjura la finalul acestei saptamani. Intalnirile si discutiile vor fi la ordinea zilei, dar si tonul ridicat sau contradictiile. Evita implicarea in problemele celorlalti si destainuirile nefondate. Este foarte greu de stabilit granita dintre o relatie de prietenie si una sentimentala. De aceea urmareste atent ce se petrece in jurul tau si nu vota nici in favoarea prieteniei, dar nici in favoarea unei legaturi amoroase.

Varsator

Esti chemat la rampa in acest week-end. Vrei, nu vrei, s-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene la care toti ochii vor fi atintiti asupra ta. Sunt posibile altercatii cu autoritatile sau cu un sef, de aceea se recomanda multa prudenta si discernamant. Pe de alta parte, membrii familiei iti solicita ajutorul si bine ar fi sa le raspunzi pozitiv. Aranjeaza-ti programul de asa natura incat sa si iesi in lume, dar sa iti si indeplinesti obligatiile familiale.

Pesti

Relatiile cu strainatatea te vor preocupa mult la sfarsitul acestei saptamani. Iti poti planifica o calatorie indepartata sau poti lua legatura cu cineva din strainatate. Totodata, dorinta de rafinare sufleteasca este accentuata, asa incat mergi la un spectacol de teatru, la un concert sau participa la seminarii cu teme spirituale. Te-ai putea gandi la parcurgerea unor cursuri pe termen lung, insa pot fi ganduri pasagere.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#horoscop 20 aprilie, #horoscop 21 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic