Horoscop de weekend: 20-21 august

Duminica, 21 August 2011, ora 08:14
2732 citiri
Horoscop de weekend: 20-21 august
Foto: Ziare.com

Leu

Nu pierde timpul facand ceva ce este lipsit de importanta si ocupa-te strict de ceea ce ai pe lista. De asemenea, nu te lasa distras de ceva ce te roaga o ruda, pentru ca interesul tau este pe primul loc.

Fecioara

Evita scandalurile astazi. Nici macar sedintele tensionate nu trebui luate in calcul. Gaseste o scuza buna care te poate scapa de prezenta de la toate acestea.

Balanta

Daca cineva incearca sa te impiedice in demersul tau, indeparteaza-l pe tine. Fii foarte atent cu cine si ce vorbesti astazi, mai ales daca in joc exista o suma mare de bani.

Scorpion

Astrele prevad o zi buna pentru tine, poate doar vremea o sa iti dea batai de cap. Ia in calcul varianta unei plecari din oras, doar daca esti sigur ca situatia financiara iti permite. Gandeste-te bine la ce facturi trebuie sa mai achiti.

Sagetator

In ultima vreme tot ai primit semnale ca ceva este in neregula cu partenerul de viata, insa viata profesionala te-a acaparat cu totul si nu le-ai luat in seama. Lasa putin timp si pentru familie ca sa nu strici ceva frumos.

Capricorn

Weekendul acesta va fi cel mai bun din aceasta luna. Vestile primite iti dau incredere si forta sa continui pe drumul pe care ai pornit. Totusi, nu te arunca cu capul inainte fara sa cercetezi terenul.

Varsator

Ai picat la mijloc intre doua persoane dragi si habar nu ai cum sa te imparti. Ai vrea sa poti depasi momentul mult mai usor, insa nu ai sanse de reusita. Trebuie sa ii faci sa fie amandoi mai calmi si aceasta este sarcina ta.

Pesti

Informatiile primite in ultimele 24 de ore te vor face sa iti schimbi cu totul planurile pe urmatoarele saptamani. Partea buna este ca aceste modificari sunt in avantajul tau.

Berbec

Ceri prea multe de la cei din jur si oferi prea putine in schimb. In loc sa te plangi de serviciile primite, mai bine ai face ceva ca totul sa ia o intorsatura buna.

Taur

Graba strica treaba si astazi intelegi foarte clar acest lucru. Nu ai rabdare si incurci cateva informatii necesare pentru ceea ce urmeaza sa faci in acest weekend. Pana la urma totul se rezolva, insa datorita interventiei unui amic.

Gemeni

Esti o fire curioasa si nu ai pace pana nu afli tot ceea ce stiu cei din jur. Ai grija sa nu duci vorba mai devreme pentru a nu-i dezamagi pe cei din jur. In plus, putina discretie nu strica nimanui.

Rac

O sa petreci mai mult timp cu familia. Te relaxezi, te distrezi si profiti la maximum de orele libere. Nici macar problemele de la munca nu o sa te deranjeze.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic august , #horoscop zilnic