Horoscop de weekend: 20-21 ianuarie 2018

Duminica, 21 Ianuarie 2018, ora 07:35
9450 citiri
Horoscop de weekend: 20-21 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

In acest weekend trebuie sa profiti de sansele care iti apar la orizont oricat de riscante par la prima vedere. Indrazneste mai mult decat pana acum si nu te teme sa accepti si ca ai gresit din cand in cand.

Varsator

Creativitatea si imaginatia ta nu cunosc limite. Esti foarte romantic si faci ceva deosebit pentru o persoana, chiar daca nu este partenerul tau de viata.

Pesti

Este o perioada buna sa faci niste calcule financiare pentru a sti pe ce bani te poti baza pana in ziua salariului. Apoi, vine si timpul pentru ceva relaxant. Cineva din familie incearca sa se apropie de tine.

Berbec

Trebuie sa iti folosesti abilitatile de manipulator pentru a face pe cineva sa fie de partea ta. Nu este vorba despre o chestiune existentiala, dar pentru tine este important. Pe langa acest aspect, astrele iti pregatesc un weekend linistit.

Taur

Ai un drum cam greu de facut in acest weekend. Trebuie sa rezolvi niste aspecte cu niste prieteni. Consideri ca nu mai rezonezi cu unii dintre ei si ai vrea sa trasezi niste limite, pentru ca te incarca cu energie negativa.

Gemeni

Vrei sa traiesti la un nivel mult mai intens fiecare secunda si vrei sa lasi in urma ceva cu adevarat greu pentru tine. Esti foarte profund si creativ. Te uimeste gandirea ta de acum. Ai evoluat foarte mult din punct de vedere spiritual in ultimele luni.

Rac

Curiozitatea ta fata de ceva atinge cote inalte. Te afli intr-un fel de expeditie pe care doreai de multa vreme sa o incepi. Este o calatorie pe care o faci singur. Nimic nu iti opreste setea de cunoastere.

Leu

Esti o persoana productiva. Dorinta ta de a crea va fi supusa unei provocari in aceste doua zile. O sa gasesti raspuns pentru o dilema care te framanta de ceva timp.

Fecioara

Ai niste resentimente fata de cineva care ti-a gresit. Nu le pastra in interior, pentru ca te vor macina. Rezolva-le cat mai repede. O sa reusesti si apoi o sa te simti eliberat si linistit.

Balanta

Te poti ascunde in turnul tau de fildes sau poti sa lasi putin grijile deoparte si sa profiti de cele doua zile libere pentru a face ceva pentru tine. Utilizeaza acest timp pentru a da o valoare reala intamplarilor din viata ta.

Scorpion

De cateva zile sau saptamani vrei sa porti o discutie cu cineva. Depinde de tine daca faci sau nu primul pas. Impartaseste sentimentele cu cei care trebuie sa le cunoasca.

Sagetator

Ai cateva momente de libertate si profita de acestea. Esti o persoana independenta si iti lipsea aceasta senzatie de care nu prea ai mai avut parte in ultima vreme.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 20 ianuarie, #horoscop 21 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic