Horoscop de weekend: 20-21 iulie 2019

Duminica, 21 Iulie 2019, ora 06:55
9103 citiri
Horoscop de weekend: 20-21 iulie 2019

Rac

Zilele acestea se anunta vesti din strainatate. Unele pot fi neplacute, fiind vorba despre intarzieri sau amanari ale unor demersuri ce vizau calatoriile in scop profesional sau de agrement. Pentru alti nativi se anunta o perioada in care relatiile cu scoala, profesorii si procesul de invatare va cunoaste o reiterare a unor etape de studiu si instruire parcurse incorect. Posibile dificultati din partea autoritatilor. Fii prudent si lasa emotivitatea deoparte.

Leu

Banii si bunurile altora sunt tema principala a acestui weekend. Gandeste-te sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar, deoarece se anunta o perioada in care ori vei fi nevoit sa dai tu altora, ori cei care te ajutau pana acum te vor sustine din ce in ce mai putin. Achita-ti la timp facturile si datoriile de orice fel. Rezerva timp si pentru a participa la activitati culturale sau la seminarii si intalniri pe teme spirituale.

Fecioara

Relatiile parteneriale te vor solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Fii prudent, deoarece este o perioada in care se pun pe tapet nemultumirile acumulate pana acum. Tine-ti firea si asculta ce iti spun ceilalti, pentru ca esti prea emotiv si risti ca la primul impuls sa strici situatii bune. Referitor la bani, bugetul disponibil lasa mult de dorit fata de planurile tale, insa vei reusi sa te descurci cu bine.

Balanta

Va trebui sa continui activitatea de la serviciu sau sa te ocupi de treburile de rutina de acasa. Relatiile colegiale sunt ostile, dar beneficiezi de sustinerea sefilor. Sunt zile solicitante la sfarsitul acestei saptamani, asa incat fii prudent. Sanatatea este vulnerabila, iar oboseala acumulata se va simti din plin. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna si ai in vedere si consultatiile medicale. Controverse in relatiile cu ceilalti.

Scorpion

Finalul saptamanii anunta tensiuni in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Vor reveni in atentie discutii si situatii mai vechi care nu au fost lamurite pe deplin. Pe de alta parte, te-ai putea gandi sa te ocupi de un hobby lasat deoparte mai demult. Activitatile socio-profesionale iti ofera sprijin emotional si material, astfel ca vei avea tendinta sa te refugiezi in munca, lasand deoparte nemultumirile din planul sentimental.

Sagetator

Casa, familia si rudele iti vor solicita toate eforturile in acest weekend. Este nevoie sa te ocupi de treburile gospodaresti pe indelete. Vor reveni in prim-planul vietii cotidiene aspecte legate de patrimoniu familial, aspecte ramase nerezolvate. De asemenea, in spatiul locativ vei avea posibilitatea sa faci treburile amanate cu ceva timp in urma. Exista tensiuni vizavi de membrii familiei, dar cu bunavointa vei depasi totul cu bine. Discutii ample.

Capricorn

Zilele acestea se prefigureaza intalniri si dialoguri furtunoase cu neamurile sau cu un prieten apropiat. Se pot readuce in discutie teme mai vechi ce au ramas nerezolvate sau neintelese pe deplin. Emotivitatea este la cote inalte, de aceea fii prudent. Calatoriile pe distante scurte te-ar putea scoate din rutina. Procesele mentale vor cunoaste un soi de lentoare, asa incat evita eforturile intelectuale mari. De mare folos sunt linistea casei si prezenta celor dragi.

Varsator

Weekend-ul acesta iti aduce in atentie capitolul financiar. Este o perioada in care banii castigati din munca desfasurata la un loc de munca pot veni cu intarziere sau mai putini decat te asteptai. Insa, in acelasi timp exista si varianta sa primesti sume restante sau sa ti se inapoieze bunuri imprumutate unor apropiati. Atentie la alimentatie, pentru ca exista o tendinta de a manca prea mult, pe fondul stresului.

Pesti

Esti in verva si ai dori sa te ocupi de tot si toate. Recomandabil este sa-ti orientezi eforturile doar catre sufletul tau. Iti sunt favorizate tratamentele cosmetice, dietele, schimbarea garderobei si trasarea unor directii de actiune. Starile tale de spirit vor fi destul de fluctuante, de aceea fii prudent. Exista riscul sa intri in conflict cu ceilalti. De mare folos iti sunt odihna, lecturarea cartilor sfinte si dialogurile cu cineva drag si de incredere.

Berbec

Esti retras si pierdut in gandurile tale in zilele acestui weekend. De mare folos iti sunt singuratatea si meditatiile in locuri sfinte. Sanatatea este vulnerabila. Alimenteaza-te corect, plimba-te in aer liber si dormi suficient. Vei simti clar ca in plan profesional se petrec situatii deosebite, ciudate, situatii care iti dauneaza. De aceea, selecteaza pe cineva de incredere din mediul apropiat si discuta pe indelete.

Taur

Finalul acestei saptamani iti aduce alaturi prietenii si protectorii. Se contureaza situatii tensionate cu acestia, de aceea fii prudent. Vor reveni in discutie teme ramase nefinalizate corect sau neintelegerile din trecut. Recomandabil este sa eviti provocarile si sa asculti atent ce iti spun ceilalti. Oricum vor veni in viata ta alte personaje, iar relatiile vechi se vor reconfigura. Sufletul tau are nevoie de odihna.

Gemeni

Sfarsitul acestei saptamani este favorabil iesirilor in societate. Vrei, nu vrei, vei fi nevoit sa faci fata solicitarilor unui sef sau opiniei publice. Sunt posibile neplaceri, situatii conflictuale cu persoanele cu autoritate, de aceea fii prudent. Sunt zile potrivite pentru a-ti reevalua pozitia sociala si imaginea in ochii celorlalti. Intalniri si dialoguri cu prietenii sau participarea la diverse reuniuni cu grupuri de interes comun.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 20 iulie, #horoscop 21 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic