Horoscop de weekend: 21-22 noiembrie 2015

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 08:35
6270 citiri
Horoscop de weekend: 21-22 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Starea de spirit se schimba. Erai foarte obosit si destul de ursuz, dar un gest al partenerului de viata te face mult mai energic si o companie placuta.

Sagetator

Soarele iti pregateste o surpriza pentru urmatoarele doua zile si s-ar putea sa primesti o suma pe care ti-o datora cineva de mai multa vreme. Poti sa iti faci planuri sa mergi la cumparaturi.

Capricorn

Lista cu ceea ce trebuie facut in acest weekend pare fara sfarsit. Imortant este sa stabilesti prioritatile si sa le iei pe rand, altfel o sa te aglomerezi.

Varsator

Marte te face foarte atent si deschis catre ceea ce isi doreste partenerul de viata, dar si tu ridici mai multe pretentii. Daca de obicei anumite lucruri ti se pareau deplasate, acum ii dai dreptate si va ganditi la niste schimbari in privinta locuintei.

Pesti

Urmeaza un weekend foarte linistit pe care il vei petrece in compania unor persoane foarte dragi, dar cel mai mult cu partenerul de viata, care iti propune sa mergeti si la niste rude pe care nu le-ati vazut de multa vreme.

Berbec

Ai intrat intr-o perioada linistita in care totul merge in linie dreapta, asa ca nu te astepta la evenimente care sa te tina cu sufletul la gura, ci din contra, la cateva zile de relaxare.

Taur

Esti hotarat sa pui capat unor divergente cu o persoana apropiata si nu te lasi intors din drum pentru nimic in lume. O sa fii foarte autoritar si sincer.

Gemeni

Ai intampinat o problema in familie, dar ai rezolvat totul si culegi roadele muncii tale. Soarele te va ajuta mult, iar casa dragostei intra in atentia astrelor.

Rac

Realizezi un fel de statistica a momentelor bune si a celor rele in relatia ta si vrei sa schimbi ceva pentru ca partea negativa sa nu mai atraga atentia nimanui.

Leu

Soarele, Marte si Pluto lucreaza in favoarea ta si aduc bucurie in caminul tau. Va fi o atmosfera speciala in sanul familiei tale, unde toata lumea este influentata de o stare de bine.

Fecioara

Planeta iubirii te impinge catre gesturi romantice care nu te caracterizeaza si la care cel drag nu s-ar astepta in mod normal. Va fi foarte surprins.

Balanta

Va fi un weekend de senzatie pentru cineva din familie si te bucuri de tot alaturi de aceasta persoana. Este un adevarat campion si reusita sa trebuie sa fie cinstita cum se cuvine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 21 noiembrie, #horoscop 22 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic