Horoscop de weekend: 21-22 octombrie 2017

Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 07:32
8862 citiri
Horoscop de weekend: 21-22 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Toate drumurile duc in acelasi loc pentru tine in acest weekend. Indiferent ce vrei sa faci, o sa ajungi tot acolo, pentru ca destinul nu ti-l poti schimba. Nu vei avea parte de nimic negativ in aceste doua zile. O sa te umpli de energie.

Scorpion

Iti doresti sa transmiti ceva unei persoane foarte dragi. Nu te feresti de cuvinte si ii spui clar ceea ce ai pe suflet. O sa fii impresionat de reactia sa, pentru ca va fi una mai buna decat te asteptai. Intr-una dintre zile o sa ai de facut un drum destul de lung.

Sagetator

O sa fie un weekend de foc, pentru ca se anunta multi musafiri si trebuie sa fii o gazda buna. Daca nu va fi intalnirea la tine acasa si o sa mergi tu la altcineva, vei fi mai odihnit si chiar ai putea insista pe aceasta varianta.

Capricorn

In aceasta perioada ar trebui sa reflectezi asupra modului in care te-ai purtat in ultima vreme si sa faci schimbarile necesare pentru a te linisti. Nu este cazul sa te victimizezi si nici sa arunci mereu vina pe altcineva. Asuma-ti tot ceea ce s-a intamplat si fa ceva pentru a atrage binele in viata ta.

Varsator

Atragi multa culoare in preajma ta in aceasta perioada. Indrazneste sa faci ceea ce vrei, ceea ce simti si ceea ce te-ar putea face pe tine sa te simti mai bine. Incearca sa stai mai mult in preajma unor persoane intelepte pentru ca te va ajuta.

Pesti

Iti creste nivelul energiei, mai ales cea psihica, chiar poti spune ca dragostea pluteste in aer. Cand prinzi un moment de singuratate gandeste-te la ceea ce iti doresti tu de la viitorul apropiat, fara sa iei in seama dorintele altor persoane.

Berbec

Se anunta doua zile interesante, pentru ca ceva sau cineva din trecut revine in prezent si o sa petreci ore in sir discutand si distrandu-va depanand amintiri. Pe plan sentimental vor interveni niste schimbari pe care le tot amanai, dar care erau necesare.

Taur

Vor fi doua zile cat zece. O sa le traiesti intens, pentru ca vor fi multe activitati interesante, distractive si pline de adrenalina. Refuzi sa mai lasi o clipa sa treaca pe langa tine fara sa te bucuri la maximum de ea.

Gemeni

Esti o combinatie de armonie si echilibru. Ai descoperit cum sa aduci linistea in viata ta si acum vei deveni un exemplu pentru niste oameni care au nevoie sa incheie un capitol in viata.

Rac

Ai nevoie de o zi libera si de la viata personala, nu numai de la locul de munca. Nu ar strica sa mergi undeva, unde sa fii doar tu cu tine sau cel putin o persoana, dar care sa respecte nevoia ta de spatiu. Deconecteaza-te de la lumea exterioara.

Leu

Iti doresti lucruri noi si directii noi. Este un moment bun sa incerci un hobby nou sau chiar sa pleci intr-un loc interesant. Pe latura romantica apar semne foarte bune si vei cunoaste oameni interesanti.

Fecioara

Nu astepta sa ti se intample minuni, in timp ce tu stai in pat. Daca iti doresti ceva, trebuie sa faci in asa fel incat sa se intample, trebuie sa depui putin efort. Vei primi un cadou care o sa te faca sa vezi cu alti ochi ceea ce se intampla in jurul tau.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 21 octombrie, #horoscop zilnic 22 octombrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic