Horoscop de weekend: 21-22 septembrie 2019

Duminica, 22 Septembrie 2019, ora 07:00
13098 citiri
Horoscop de weekend: 21-22 septembrie 2019

Fecioara

Weekend-ul acesta este rost de intalniri la nivel inalt. Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta, de aceea depune eforturile necesare pentru a te prezenta cum se cuvine. Se pot pune bazele unei colaborari sau poti primi sarcini noi de lucru la serviciul actual, care cat de curand iti vor mari veniturile. Analizeaza mai bine situatia ta socio-profesionala, pentru ca unele oferte ar trebui refuzate. Duminica sunt momente bune pentru a iesi la plimbare cu prietenii.

Balanta

Finalul acestei saptamani iti aduce discutii aprinse cu cineva din strainatate sau vesti importante legate de calatorii de agrement sau de studii. Cele aflate mai ales in cursul zilei de sambata s-ar putea sa contravina ideilor si dorintelor tale. Ai rabdare, lasa lucrurile sa-si urmeze cursul lor firesc si accepta deocamdata situatia. Duminica vei reusi sa-ti linistesti gandurile. Sunt momente bune pentru a iesi in lume, alaturi de persoane importante.

Scorpion

Sambata sunt posibile neplaceri financiare legate de banii si bunurile avute in comun cu altii. Fie descoperi facturi restante neachitate, fie trebuie sa platesti daune de pe urma unui partener de viata sau de afaceri. Tempereaza-ti reactiile, deoarece sunt momente pasagere si vei reusi sa te descurci fara probleme. Duminica ar fi bine sa te orientezi catre domeniile culturale ale vietii cotidiene fie vizionand o piesa de teatru, fie un film bun.

Sagetator

Sambata, sfera relatiilor parteneriale este foarte animata. Nemultumirile pot porni de la faptul ca in ultimul timp actionezi mai mult in functie de sfaturile si indemnurile prietenilor, netinand cont de nevoile sau dorintele partenerului de viata sau al colaboratorilor. De retinut ceea ce ti se reproseaza si incearca sa aplici corectiile necesare. Duminica intervin chestiuni financiare in care sunt implicati si altii pe langa tine.

Capricorn

Sambata este o zi cu treburi de rutina. Esti tentat sa continui si activitatea de la serviciu, dar nu se recomanda. Mai ales ar fi bine sa te feresti de ochii si urechile colegilor, pentru ca foarte usor pot izbucni conflicte greu de tinut in frau. Pe de alta parte, trebuie sa te odihnesti mai mult. Evita tratamentele alopate si analizele sau consultatiile medicale. Duminica, solicitarile provin de la partenerul de viata sau de la colaboratorii profesionali.

Varsator

Sambata sunt momente bune pentru distractii sau hobby-uri. Sufletul iti poate fi umbrit de niscai discutii aprinse cu persoana iubita sau cu copiii. Acorda-le timp si spatiu suficient pentru a-si desfasura viata asa cum doresc, detasandu-te astfel de problemele lor. Duminica se recomanda sa iti organizezi programul pentru saptamana care urmeaza. Adopta o dieta de sezon, mergi mai mult prin aer liber si foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale.

Pesti

Finalul acestei saptamani iti aduce treburi gospodaresti si activitati de recreere alaturi de cei dragi. Sambata se recomanda sa te ocupi doar de prioritatile casei. Dialogurile cu membrii familiei, chiar daca vor fi contradictorii sau purtate pe tonuri ridicate, te pot ajuta sa descurci itele domeniului socio-profesional in care activezi. Duminica aranjeaza iesiri in oras sau o mica petrecere alaturi de cei dragi.

Berbec

Sambata vin multe informatii catre tine legate fie de rude si prieteni apropiati, fie despre zona activitatii tale profesionale. Selecteaza-le atent, deoarece unele chiar nu iti sunt de folos si iti necajesc degeaba sufletul. Este posibil ca cineva drag sa-ti solicite ajutorul. Evita implicarea in treburile celorlalti si concentreaza-te doar pe ale tale. Duminica, recomandabil este sa stai acasa, alaturi de membrii familiei. Sunt momente bune pentru reorganizarea spatiului locativ.

Taur

Sambata este favorabila cumparaturilor necesare traiului zilnic. Totodata ar trebui sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli, pentru ca salturile financiare la care esti predispus iti pot crea neplaceri serioase. Deocamdata, veniturile tale depind numai de munca desfasurata la un serviciu. Cheltuieste cu masura si evita speculatiile, jocurile de noroc sau metodele de imbogatire rapida. Duminica este rost de intalniri si dialoguri cu cei apropiati.

Gemeni

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce dorinta de a te implica in mai multe treburi deodata. Ca si cum in ultimul timp ai stagnat la toate nivelurile, iar acum vrei sa recuperezi timpul pierdut. Organizeaza-ti prioritatile si evita implicarea in treburile altora. Duminica se intrezaresc cheltuieli fie necesare casei si membrilor familiei, fie sufletul tau doreste multe si marunte si atunci te avanti prin magazinele preferate.

Rac

Sambata se recomanda discretie, treburi usoare si odihna multa. Esti prea implicat in activitatile profesionale si risti sa nu observi conflictele care se tes incet in umbra in preajma ta. Ingrijeste-ti mai mult sanatatea si detaseaza-te macar din cand in cand de tumultul cotidian. Duminica te vei simti excelent, insa evita sa intri in discutii contradictorii cu partenerul de viata sau colaboratorii. Sunt momente bune pentru a-ti planifica treburile pentru urmatoarea saptamana.

Leu

O discutie cu un prieten vechi iti va readuce in prim-plan situatii traite demult, cand erai inconjurat de multi admiratori si calatoreai frecvent cu acestia. Evita sa te afunzi prea mult in trecut, deoarece risti sa pierzi din vedere realitatea cotidiana. Duminica ai nevoie de odihna si mult somn. Remediile naturiste, plimbarile in aer liber prin parcuri si lecturile usoare te ajuta foarte mult sa te pregatesti pentru o noua saptamana.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 21 septembrie, #horoscop 22 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic