Horoscop de weekend: 22-23 ianuarie 2011

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 08:41
2693 citiri
Horoscop de weekend: 22-23 ianuarie 2011
Foto: Ziare.com

Varsator

Asteptai foarte mult acest weekend si acum vrei sa vezi daca totul iese exact cum sperai tu. Sambata o sa ai foarte multa treaba si nu prea o sa ai mult timp la dispozitie pentru a te relaxa. Abia duminica seara poti spune ca in sfarsit poti sta cateva ore in pat pentru a te relaxa pentru perioada urmatoare.

Pesti

Un apropiat te roaga sa ii faci o favoare si asta te pune intr-o situatie cam delicata pentru ca aveai planuri sa petreci mai mult timp cu alti prieteni. Trebuie sa gasesti o solutie pentru a-i impaca pe toti.

Berbec

Aceste doua zile vor reprezenta perioada ta de liniste si relaxare. Vei face numai si numai ce iti place, o sa dormi mai mult, ba chiar o sa te relaxezi intr-un mod special.

Taur

Zilele acestea o sa ai foarte mult de munca in interiorul casei, asa ca nu iti face prea multe planuri pentru iesit in oras, pentru ca nu vei reusi. Ba mai mult, ar fi bine sa te trezesti cat mai de dimineata pentru a reusi sa termini cu toate treburile.

Gemeni

O ruda s-a autoinvitat la tine si sincer acest lucru nu te bucura pentru ca sperai ca in acest weekend sa poti sa stai mai mult cu partenerul de viata si sa va ocupati de anumite aspecte importante ale vietii voastre de cuplu.

Rac

Desi sambata de dimineata o sa intampini cateva probleme, de sambata dupa amiaza pana duminica seara o sa ai parte de momente foarte bune din punct de vedere personal. Poate fi vorba despre o surpriza pusa la cale de persoanele apropiate.

Leu

Ai foarte multa energie si pui la cale o surpriza pentru cineva drag. Duminica de dimineata o sa te simti putin cam rau din punct de vedere al sanatatii, insa totul se va rezolva si o sa te poti bucura de planurile facute pentru duminica seara.

Fecioara

Te-ai ambitionat sa termini un proiect, desi toata lumea iti spunea ca nu o sa iasa si acum esti in culmea fericirii pentru ca totul a iesit dupa cum ai vrut tu. Astepti aprecierile celor din jur.

Balanta

Partenerul de viata ti-a facut numai probleme in ultima vreme, insa uite ca a venit si vremea sa te bucure. In acest weekend vei fi foarte rasfatat, ba chiar nu o sa te lase sa faci absolut nimic, ci doar o sa stai si o sa te odihnesti.

Scorpion

Nu esti o fire foarte deschisa fata de cei din jurul tau si te enerveaza persoanele care vor sa se bage pe sub pielea ta fara ca tu sa le permiti acest lucru. Uite ca sambata vei avea parte exact de un asemenea moment si nu iti vine nimic in cap pentru a scapa de aceasta persoana. Un amic iti va oferi solutia salvatoare.

Sagetator

O sa ai foarte multe de facut impreuna cu partenerul de viata si asta te bucura foarte mult pentru ca iti doreai sa petreceti mai mult timp impreuna. Duminica este posibil sa iesiti in oras numai voi doi.

Capricorn

Partenerul de viata este foarte agitat, iar rolul tau in acest weekend este sa il ajuti si sa il faci sa constientizeze ca lucrurile nu sunt atat de grave pe cat crede el.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic